Жінка згоріла в приватному будинку

Жінка згоріла в приватному будинку

Жінка згоріла в приватному будинку

Поділитися новиною

Жінка згоріла в приватному будинку7 пожеж сталося у перший день нового року на Полтавщині. На ранок 1 січня горіло чотири житлових будинки, дві господарчі будівлі і лазня (людське житло горіло в Лубенському та Карлівському районах і Кобеляках, господарчі будівлі горіли у Зінькові і Решетилівському районі).

У Сватках палав магазин

29 грудня, о 13:50, у с. Сватки, у продуктовому магазині виникла пожежа.

Отримавши сигнал, бійці 6-ої державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Вогнеборці локалізували пожежу о 14:59, ліквідували о 15:35. Вогнем було знищено частину покрівлі магазину. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано від повного знищення полум’ям магазин і товар.

Травмованих і загиблих унаслідок події немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. 

Жінка згоріла в приватному будинку

3 січня, о 4:00, у с. Солдатове, у приватному житловому будинку виникла пожежа. О 6:10 сусідка повідомила Службу порятунку «101» про надзвичайну подію. Отримавши сигнал, бійці 6-ої державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, рятувальники відразу приступили до гасіння. Вогнеборці локалізували пожежу о 7:45, ліквідували о 9:25. Вогнем було знищено житловий будинок.  На місці пожежі виявлено тіло господарки без ознак життя, яке  направлено до  моргу Гадяцької ЦРЛ для встановлення причини смерті.

Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

28 грудня, о 00:30, у с. Кіблицьке, у приватному житловому будинку виникла пожежа. Отримавши сигнал, бійці 6-ої державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, рятувальники відразу приступили до гасіння. Вогнеборці локалізували пожежу о 1:21, ліквідували о 1:40. Вогнем було знищено частину дерев’яного перекриття. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано житловий будинок від повного знищення полум’ям.

Травмованих та загиблих унаслідок події немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

ГУ ДСНС України у Полтавській області 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...