Валерій Головко – новий губернатор Полтавщини

Поділитися новиною

Президент призначив нового голову Полтавської обласної державної адміністрації. Відповідний Указ оприлюднено на сайті Глави держави.

Біографічна довідка

Головко Валерій Анатолійович народився 14 грудня 1965 р. у селі Ленінський Карманчинського району Кзил-Ординської області, Казахстан.

У 1989 році закінчив Полтавський кооперативний інститут за фахом економіст.

Продовжив освіту в Українському інституті ринкових відносин та підприємництва, по спеціальності менеджер зовнішньоекономічної діяльності, та у Харківському регіональному інституті Державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Працювати розпочав у 1989 році на посаді старшого інженера в Управлінні торгівлі Полтавського міськвиконкому.

У 1991–1992 роках – заступник директора в Полтавському товаристві «Легенда».

У 1992–2002 роках – менеджер Спільного українсько-німецького підприємства «Полімпекс».

У 2002–2012 роках – директор ПрАТ «Торговий Дім «ЦУМ».

У 2010 році Валерій Головко вступив у партію «Фронт Змін».

Депутат Полтавської обласної ради п’ятого (фракція «Наша Україна») та шостого (фракція «Фронт Змін») скликань. Член постійної комісії з питань бюджету, підприємництва та управління майном.

З 12 грудня 2012 року до 27 листопада 2014 року – народний депутат України сьомого скликання (обраний від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», № 56).

Голова підкомітету з питань забезпечення діяльності Верховної Ради України та народних депутатів України, Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України, член груп із міжпарламентських зв’язків із Російською Федерацією, США, Францією, Словацькою Республікою, Ізраїлем, Бразилією, Італією, Угорщиною та Великобританією.

Інтернет-видання «Полтавщина»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...