«Агро-ка полтава» вітає друзівіз різдвяними святами!

«Агро-ка полтава» вітає друзівіз різдвяними святами!

«Агро-ка полтава» вітає друзівіз різдвяними святами!

Поділитися новиною

«Агро-ка полтава» вітає друзівіз різдвяними святами!Різдво Христове – це одне з найбажаніших християнських свят, що є символом народження Ісуса Христа в прадавньому Віфлеємі. Усі віряни світу – православні та католики – із почуттям великого щастя очікують наближення 25 грудня та 7 січня, готуючись звечора цілими родинами до «сходження першої зіроньки на небосхилі». А діти вважають це свято особливим та казковим, плекаючи у своїх серцях здійснення світлих мрій та надій.

Із доброю місією – щирою турботою та бажанням подарувати свято дітям, вихованцям дитячих садочків та учням шкіл Полтавщини, – підприємство «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА», спільно із Фондом Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього», напередодні Різдвяних свят здійснили низку благочинних заходів. Святкова делегація доброчинників відвідала підшефні дитячі навчальні заклади у Гадяцькому районі – у селах Краснознаменка та Середняки (дитячий садочок «Квіточка»), у Зіньківському районі – у селі Тарасівка (дитячий садочок «Світанок» та загальноосвітню школу I-III ступенів), у селі Велика Павлівка (дитячий садочок «Берізка» та спеціалізовану школу I-III ступенів), де привітала дітей не лише смачними наборами подарунків із солодощами, сердечними вітаннями, а й справжнім театралізованим святом. Зокрема, організували малюкам дитсадочка справжній новорічний міні-карнавал із віршами та піснями, конкурсами та хороводами із Дідусем Морозом та Снігуронькою. Щирі благодійники подарували найменшим своїм підшефним із дитячого садочка «Квіточка» дивовижну подорож у казку. Захопленню та враженню малюків не було меж – не так уже часто спектаклі та артисти заїжджають із гастролями у село, адже село Середняки розташоване досить віддалено від центральної частини району, та й дороги, покопані глибокими ямами, потребують ремонту й перешкоджають не лише селянам-пішоходам, а й міжрайонному транспорту. Проте, це не стало на заваді у здійсненні доброї справи, й обіцяне свято успішно відбулося, подарувавши найяскравіші емоції юним мешканцям Середняків.

Цього дня кілька сотень новорічних солодких подарунків від ТОВ «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» та Фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» стали чудовим сюрпризом для маленьких українців, їхніх вихователів та вчителів, котрі були щиро вдячні за дарунки до Різдвяних свят. За словами керівника ТОВ «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» Анатолія Бойка, «доброчинність – це навіть не традиція, а більше поклик серця людини, прагнення сіяти добро в душах людей та залучати інших до цього».

Соціальна підтримка у селах районів, де працює підприємство, було важливим завданням для «СП «Агро-Ка Полтава», котре вже понад 8 років успішно господарює на землях Полтавської області, посідаючи достойне місце у виробництві с/г продукції України, дбаючи про вирішення соціальних питань на селі. За результатами минулого року, компанія «АГРО-КА ПОЛТАВА» стала одним із лідерів галузі. Лише за підсумками зібраних урожаїв, підприємство має добрі результати: засів озимої пшениці – площа посіву 605 га, валовий збір – 4045 т, урожайність – 62,24 ц/га; соя – площа посіву 905 га, валовий збір – 2018 т, урожайність – 22,29 ц/га; кукурудза – площа посіву 901 га, валовий збір – 7743 т, урожайність – 85,96 ц/га; соняшник – площа посіву 741 га, валовий збір – 2098 т, урожайність – 28,33 ц/га. За підсумками роботи в 2014 році ТОВ «СП «Агро-Ка Полтава» впевнено входить в п’ятірку кращих підприємств Зіньківського району по вирощуванню зернових культур, а також входить у п’ятірку кращих по виплаті заробітної плати та по виплаті орендної плати за оренду землі – 6%.

ТОВ «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» зміцнює потужності, й з кожним днем зростає кількість партнерів-селян, що укладають нові договори та продовжують на новий строк попередні. Щоб дізнатися, у чому полягає секрет успішної співпраці та що саме приваблює селян у партнерстві з «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА», потрібно запитати у місцевих мешканців. Неодмінно почуємо відповідь: працюють чесно. Вчасно та у повному обсязі сплачують кошти за використання паїв – оренду землі, виконують ділові обіцянки та якісно надають усі безкоштовні послуги пайовикам – від господарсько-побутових до юридичних.

Варто нагадати, що для усіх орендодавців «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» надає за пільговими цінами низку господарських послуг: дискування, культивація, посів, скошування, пресування та валкування трав, обмолот присадибних ділянок, вивіз органічних добрив, перевезення продукції. Наскільки вигідно користуватися таким важливим спектром послуг показує кількість селян-партнерів, що активно зростає, адже не кожен має у господарстві сучасну сільськогосподарську техніку і може витрачати значні кошти та додаткову робочу силу. «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» розв’язує ці питання швидко та якісно, надаючи величезний спектр послуг безкоштовно – на знак подяки за довіру та співпрацю.

«Агро-Ка Полтава» добре розуміє усі переваги підтримки та розвитку місцевої громади, адже таке успішне партнерство – це гарна інвестиція у майбутнє, у розвиток земель Полтавщини.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...