«Людина з почуттям високої відповідальності»

«Людина з почуттям високої відповідальності»

«Людина з почуттям високої відповідальності»

Поділитися новиною

«Людина з почуттям високої відповідальності»Нещодавно директор Гадяцького районного історико-краєзнавчого музею Василь Сиротюк вручив подяку приватному підприємцю Ірині Ситнік за надану безкорисливу благодійну допомогу в справі збереження історичної спадщини рідного краю.

У музеї існує «Книга доброчинності», до якої золотими літерами заносяться імена тих людей, які надають матеріальну допомогу або цінні експонати. На сьогодні в ній значаться 26 осіб-благодійників.

«У цю скрутну економічну годину дуже важко зустріти людей, які не шкодують коштів для зміцнення музею і відтворення історичного минулого нашого славного козацького міста, – розповідає директор музею Василь Сиротюк. – Ірина Олексіївна вже 2 роки опікується нашим закладом, постійно надає матеріальну допомогу, відгукується на запити адміністрації музею. Тож таким чином ми вирішили засвідчити свою вдячність цій людині з почуттям високої відповідальності».

Нині у музеї оформлюють експозицію «Фауна і флора Гадяцького краю», і, до речі, Ірина Ситнік – одна із тих, хто зробив найбільший внесок.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...