Щоб кожен солдат відчув тепло нашої душі

Поділитися новиною

У час, коли ненька Україна тільки стає на шлях своєї справжньої незалежності, робить перші кроки до свободи, показує свій характер, важливо, щоб вона відчувала надійне плече підтримки не тільки уряду, а й громадян. Країна потребує допомоги воїнів-визволителів, як їх називають, «кіборгів» нашого часу. Так складаються обставини, що багато чоловіків, батьків, синів та братів зараз знаходяться безпосередньо в самому епіцентрі воєнного пекла. Кого покликав обов’язок, хто пішов добровольцем, але всі вони захищають нашу державу на території Луганської та Донецької областей, щоб ми, громадяни України, мирно спали вночі, щоб не ховались у підвалах та бомбосховищах.

Сьогодні настали скрутні часи в фінансовому та матеріальному плані, ніхто й не сподівався, що буде легко.

Вважаю, що потрібно підтримати наших героїв, які прикривають нас надійною спиною і очікують закінчення війни так само, як і ми. А як їм там? Хтось скаже: «Хто їх туди відсилав?» Хтось скаржиться: «Мені самому скрутно». Та пам’ятаймо: обов’язок кожного з нас  зігріти та підтримати воїна-визволителя, дати відчути тепло нашої душі.
Учні та вчителі Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки, на чолі з директором Т. Смірновою, беруть активну участь у зборі гуманітарної допомоги: медикаментів, ковдр, матраців, теплих шкарпеток та рукавиць. Солдатам потрібна наша допомога.

Учні нашої гімназії зробили добру справу, щоб підтримати воїнів АТО. Вони показали свою небайдужість. Учні ще діти, але вже довели своїми вчинками небайдужість, що не вимірюється віком.
Для всіх, хто може принести для воїнів АТО теплі речі, ковдри, шкарпетки, шарфи, медикаменти, але не знає, куди звернутись, повідомляємо, що збір допомоги проводитиметься в Гадяцькій гімназії ім. Олени Пчілки. Маршрутне таксі перевозить речі без посередників, прямо в зону АТО (село Щастя Луганської області), де знаходяться наші воїни з Гадяцького району.

К. Строкань, учитель гімназії

LIVE OFFLINE
track image
Loading...