Роки творчої праці і зростання

Роки творчої праці і зростання

Роки творчої праці і зростання

Поділитися новиною

Роки творчої праці і зростанняСерце і душу полонить пісня, під мелодію якої забуваєш про пережиті роки і негаразди. Хочеться, як в юності, любити, радіти усім проявам життя: теплому сонечку, квітам і плодам, щебету птахів, спілкуванню зі щирими прекрасними людьми.

Сім років тому Неля Сердюк, Ніна Савченко, Костянтин Сушко, Любов Лаврова організували самодіяльний ансамбль, якому дали назву «Осіннє золото». Із роками колектив поповнювався новими талановитими учасниками, підібрано цікавий репертуар, який із часом професійно вдосконалювався.

Сьогодні аматорський вокальний ансамбль «Осіннє золото» має достатню кількість голосів, щоб майже весь репертуар звучав чотириголоссям, хороший музичний супровід, є в ньому і самобутні солісти, дуети, тріо, гумористи, самодіяльний поет Антон Москаленко, талановита ведуча Ольга Литовка. За ці роки дано значну кількість концертів, тематичних вечорів. У даний час колектив працює над  новим репертуаром патріотичного, народного спрямування. Керівнику ансамблю Івану Сліпченку і мені як концертмейстеру цікаво працювати, бо всі учасники проявляють велику активність, ініціативу і бажання працювати. Ми постійно виступаємо перед глядачами, бо в концертах гартується майстерність. Лише за останні два місяці провели три благодійних концерти на підтримку воїнів АТО та Володимира Доноса. 14-15 листопада виступали в Липоводолинському районі, у селах Веприк та Мартинівка до Дня працівників сільського господарства. Щорічно звітуємо перед глядачами міста. У цей складний і доленосний час, не зважаючи на війну та інші негаразди, прагнемо підтримати людей. Враховуючи складну економічну ситуацію в державі та недостатнє фінансування, намагаємося більшість питань вирішувати самостійно, на громадських засадах, щоб не бути тягарем для районного бюджету. Але хочемо подякувати працівникам районного відділу культури та РБК за розуміння й підтримку.

О. Клочан, концертмейстер ансамблю

LIVE OFFLINE
track image
Loading...