«На тапочки заробите»

Поділитися новиною

Уже майже місяць минув, як відгули вибори, але для деяких вони все ще тривають…

– Обіцяли дати по 350 гривень, а «тикнули» по сотні, – обурюються спостерігачі, з якими Комуністична партія України не розрахувалася за роботу на виборах.

Штаб КПУ в Гадяцькому районі очолює такий собі Дмитро Ілліч Зубенко. Він же, за словами людей, які працювали на виборчій дільниці, на питання: «Скільки будете платити?» відповів: «На тапочки заробите».

Пізніше було названо точну цифру «гонорару» – 350 гривень.

Коли ж закінчилися вибори, і кандидат в народні депутати від КПУ Сергій Івасик (перший секретар Гребінківського РК КПУ) набрав усього 2,87% голосів, а комуністи не пройшли до Верховної Ради, людям дали  знати: усе, дзуськи, більше, ніж 100 гривень, не отримаєте. Аргумент – «Так ми ж не пройшли!» Ось і все. Обіцянка-цяцянка.

Дзвонили до керівника штабу – не відповідає. Уже й до самого Івасика набирали – теж глухо.

Та обмануті люди здаватися не збираються, кажуть, що поїдуть шукати справедливості в столицю, мовляв, там же знаходяться розпорядники передвиборчого фонду. От тільки чи знайдуть?

Ми ж, у свою чергу, спробували зв’язатися з тим таки  керівником штабу КПУ в Гадяцькому районі Дмитром Іллічем Зубенком. Слухавку він узяв і навіть спробував аргументовано пояснити ситуацію: «Нічого я нікому не обіцяв. Ні про що ми не домовлялися. Усе. До побачення». Ось так.

Тож із сотнею в руках і залишилися спостерігачі. От тільки чи купиш нині за неї «тапочки»?..

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...