Екскурсія на підприємство

Екскурсія на підприємство

Екскурсія на підприємство

Поділитися новиною

Екскурсія на підприємствоПрофесійний аграрний ліцей с. Веприк займається кваліфікованою підготовкою спеціалістів по професії « Електрогазозварник».

Зрозуміло , що подальший професійний ріст випускників неможливий без тісної співпраці навчального закладу з підприємствами-замовниками кадрів.

Стосунки нашого ПАЛ із науково-виробничим підприємством «Нафтогазсервіс» розпочалися, коли ліцею довелося звернутися за допомогою в будівництві теплогенераторної. Відразу стало зрозуміло: на цьому підприємстві працюють фахівці своєї справи. Із того часу стосунки постійно зміцнювалися, учні ліцею завжди проходять виробничу практику на НВП, а кращі з них залишаються там працювати. Ми завжди раді бачити представників інженерної служби даного підприємства в себе на випускних кваліфікаційних екзаменах.

За сприяння керівника підприємства А. Попельнюха нещодавно відбулася екскурсія учнів Веприцького ліцею на НВП «Нафтогазсервіс». На території виробництва їх тепло зустрів Анатолій Федорович, який розповів про історію «Нафтогазсервісу», його сферу діяльності, а також підкреслив, що 70% зварників підприємства – це випускники нашого. Під час екскурсії учні ознайомилися із сучасною технікою, матеріалами та комплектуючими для різних видів шляхопроводів та свердловин. Головний інженер розповів про їх виготовлення, починаючи від креслення і закінчуючи готовими конструкціями, та продемонстрував зразки, що знаходяться на підприємстві. Один із кращих зварників (випускник нашого ліцею) провів майстер-клас по зварюванню кільцевого поворотного шва.

Після завершення екскурсії учнів запросили на святковий фуршет. Кожному на згадку вручили подарунок із побажаннями в майбутньому стати кваліфікованими майстрами своєї справи. Учні залишилися дуже задоволені екскурсією, багато з них висловили бажання працювати на даному підприємстві.

Адміністрація ліцею, учні та педагоги висловлюють щиру вдячність за змістовну екскурсію та наданий транспорт керівнику підприємства А. Попельнюху.

І. Близнюк, викладач ліцею

1 коментар до “Екскурсія на підприємство

  1. Ну да правда в том что отучившись на электрогазосварщика без стажа не кто на работу не берёт а диплом дома валяется!!!Маер.А.П.Выпускник ПАЛ.Вепрык.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...