У сільському дитсадку більшає діток

Вихователь Раїса Павлівна Кріяк, помічники вихователя Любов Володимирівна Конар, Оксана Іванівна Коваленко з дітками.

Вихователь Раїса Павлівна Кріяк, помічники вихователя Любов Володимирівна Конар, Оксана Іванівна Коваленко з дітками.

Поділитися новиною

Вихователь Раїса Павлівна Кріяк, помічники вихователя Любов Володимирівна Конар, Оксана Іванівна Коваленко з дітками.Є чим похвалитися Біленченківському дитячому садочку.  Цьогоріч у дошкільному навчальному закладі поповнення – створили ще одну групу.

– Діток стало більше. Раніше максимум було 26, а зараз 39. Тепер у нас не одна загальна група, а дві, – розповідає завідуюча Тетяна Гура.

Нова група діє з 1 вересня. Тепер у одній – дітлахи до 4 років, у другій – після 4. Найменшому відвідувачу дитсадочку 1 рік і 8 місяців.

Вихователь Людмила Іванівна Сіренька з вихованцями.– У нас є автобус, яким дітлахів возять із навколишніх сіл: Оснягів, Островерхівки, Рудикового, Грипаків… – продовжує Тетяна Миколаївна.

І хвалиться, що в перспективі група не меншатиме.

У штаті дошкільного навчального закладу дев’ять працівників: два вихователі, музичний керівник, два помічники вихователя, старша медсестра та завідуюча, а також кухар, праля і водій автобуса.

Звичайно ж, відкриття нової групи не обійшлося без спонсорської допомоги.

–  Нас підтримали фінансово підприємці  І. Доля, О. Боцула, Б. Омельченко, О. Стеценко і дирекція Гадяцького цегельного заводу. Велике їм спасибі, – від імені всього колективу дякує Тетяна Гура.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...