Земельні питання

Земельні питання

Земельні питання

Поділитися новиною

Земельні питання1. Про  розгляд подання прокурора Гадяцького району про усунення порушення вимог Законів України «Про звернення громадян» та «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.07.2014 року № 84/2280.

2. Про відмову в наданні земельної ділянки під житлове будівництво гр. Павлишину Ростиславу Михайловичу на території міста Гадяч.

3. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації на земельну ділянку під житлове будівництво, по вулиці Красна Гірка, 21-в (колишня 32) у місті Гадяч, гр. Ковтун Анні Тимофіївні.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0442 га, у користування (на умовах оренди) гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 1-а, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, землі громадської забудови.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0025 га, з метою передачі її в користування (на умовах оренди) гр. Березанець Валентині Олександрівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 80-б, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 29.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж приватизованої земельної ділянки в натурі, площею 0,1000 га, гр. Мазосі Анастасії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Степова, 16.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0019 га, гр. Дудніченко Наталії Вікторівні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 3, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 134-а.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0099 га, гр. Цілуйку Миколі Миколайовичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Комарова, 37-а.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0875 га, гр. Каліберді Олександру Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 78-р, землі житлової та громадської забудови.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0030 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Коваленко Надії Миколаївні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 2, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 98.

11. Про надання дозволу гр. Фатикову Марату на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 256 кв. м, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 135-а.

12. Про надання дозволу гр. Мільгевському Євгену Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тітова, 76-а.

13. Про надання дозволу гр. Зобеньку Олексію Пилиповичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки, загальною площею 0,1000 га, на шість землеволодінь, за адресою: місто Гадяч, по вулиця Дружби, 12, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та будівництва індивідуальних гаражів.

14. Про надання дозволу гр. Поповичу Петру Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Леніна, 57.

15. Про надання дозволу гр. Клочан Аллі Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Владка, 11, землі житлової та громадської забудови.

16. Про надання дозволу гр. Подоплелову Володимиру Віталійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 132-б, для влаштування автобусної зупинки з торгівельним павільйоном, орієнтовним розміром 3,00 х 4,00 метра, землі ринкової інфраструктури громадської забудови.

17. Про надання дозволу гр. Цілуйку Миколі Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Комарова, 37.

18. Про надання дозволу гр. Недовісу Володимиру Андрійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 29, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 44-а.

19. Про надання дозволу гр. Гриценко Валентині Сергіївні, Цілуйку Олександру Яковичу, Лагуті Галині Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки, загальною площею 0,0913 га, на три землеволодіння, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 6, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

20. Про надання дозволу гр. Кіндратенко Юлії Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б, гараж № 46-а, для обслуговування індивідуального гаража.

21. Про надання дозволу гр. Мовчан Оксані Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 58, для будівництва відокремленого входу та східців до квартири № 31, землі житлової та громадської забудови.

22. Про надання дозволу гр. Заворі Валерію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Степаненка, 38, землі житлової та громадської забудови.

23. Про надання дозволу гр. Дядечко Тамарі Станіславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 34, землі громадської забудови.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...