Прийом громадян

Поділитися новиною

Начальник Гадяцького райвідділу міліції  Сергій Соломаха здійснив робочу поїздку у села Мартинівка та Книшівка. Основною метою поїздки було спілкування з населенням, вивчення проблем села, а також співпраця з місцевими органами самоврядування, підприємствами для забезпечення правопорядку на території обслуговування. Було роз’яснено порядок реагування на різноманітні правопорушення та заходи для їх попередження.

Також увага приділялася функціонуванню громадських формувань при сільських радах та перспективах їх роботи.

У результаті зустрічей було визначено напрямки співпраці у сфері забезпечення правопорядку та заплановано виконання конкретних заходів. Окремим питанням було належне виконання своїх обов’язків членами громадських формувань та проведення спільних із працівниками міліції відпрацювань. Сергій Соломаха також наголосив, що Мартинівка та  Книшівка, а також прилеглі села знаходяться в безпосередній близькості до сусідніх районів та Сумської області. Тому необхідно бути дуже обачливими, звертати увагу на всіх сторонніх осіб у селі, особливо ромської національності, різноманітних торгівців, скупівельників. При необхідності повідомляти дільничного інспектора міліції, сільського голову, оскільки питання шахрайства зараз дуже актуальне. Усі погодяться з твердженням, що позитивного результату  по охороні громадського порядку і спокою громадян можна досягти лише спільними зусиллями.

Олексій Редюков


Оголошення

Шановні мешканці Середняківської сільської ради!

8 серпня 2014 року начальником Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області Сергієм Миколайовичем Соломахою буде здійснено виїзний прийом громадян.

Прийом буде здійснюватися в приміщенні Середняківської сільської ради, в с. Середняки Гадяцького району, з 10.00 до 11.00. Мешканці с. Середняки та прилеглих сіл зможуть отримати відповіді та проконсультуватися з усіх питань, що стосуються роботи та компетенції міліції Гадяцького району.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...