Земельні питання

Земельні питання

Земельні питання

Поділитися новиною

Земельні питання1. Про припинення права користування земельною ділянкою, загальною площею 0,0442 га, по вулиці Лесі Українки, 1-а, Гадяцького ПОП «Агропроменерго»

2. Про припинення права користування земельною ділянкою, загальною площею 0,0256 га, по вулиці Тельмана, 133, гр. Бойко Галини Михайлівни.

3. Про внесення змін в п. 1 рішення 40 сесії 6 скликання міської ради від 10.04.2014 року «Про надання дозволу ПП ПБТІ «Інвентаризатор» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 7-б, землі громадської забудови».

3. Про надання дозволу гр. Шиловичу Віталію Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для облаштування продуктового ринку, для торгівлі продукцією сільського господарства місцевих виробників за адресою: місто Гадяч, площа 50 років Жовтня, 3-а.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення приватизованої земельної ділянки, площею 0,0032 га, із земель, переданих для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, на землі для будівництва індивідуальних гаражів, гр. Жигурі Олегу Петровичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 54-б.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0013 га, у користування (на умовах оренди) гр. Романенко Валентині Михайлівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 38-а, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, землі житлової та громадської забудови.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0030 га, гр. Демченко Людмилі Миколаївні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 98-а.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0025 га, гр. Єфіменко Антоніні Василівні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Академіка Павлова, 30-а.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0024 га, гр. Зигун Ользі Сергіївні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 151, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0024 га, гр. Мигалю Андрію Олександровичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 5, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 45-б.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0100 га, гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 1-б, для обслуговування будівель ринкової інфраструктури, землі громадської забудови.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0062 га, із метою передачі її у приватну власність гр. Макаренко Валентині Юріївні для будівництва та обслуговування добудови до власної квартири, за адресою: місто Гадяч, вулиця Козаченка, 31, кв. 4.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0598 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Соболю Олексію Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Жовтнева, 46.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,10 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Остапенко Тетяні Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 78-о.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,10 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Пєшиковій Галині Федорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Ярова, 5-г.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, площею 0,0191 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Арбузовій Вікторії Федорівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Гадяч, вулиця Першотравнева, 38.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, площею 0,0074 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Павлюченку Григорію Івановичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: м. Гадяч, вулиця Леніна, 35-а.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0480 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Дегтярьову Анатолію Андрійовичу для будівництва обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Пушкіна, 6-б.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0006 га, гр. Головко Олені Іванівні, за адресою: м. Гадяч, вул. Першотравнева, 146, для будівництва та обслуговування добудови до квартири № 2, землі житлової та громадської забудови.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, загальною площею 0,0914 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Перевозник Катерині Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, провулок Лермонтова, 12.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0257 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Лукашу Ігорю Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, провулок Ак. Павлова, кв. 1.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання двох приватизованих земельних ділянок у землеволодіння, загальною площею 0,1362 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Каліберді Оксані Леонідівні, за адресою: м. Гадяч, вулиця Незалежності, 1-с.

22. Про відмову в наданні земельної ділянки під житлове будівництво гр. Панасенку Віталію Федоровичу, яка знаходиться межами міста Гадяч (в районі СШ № 4), у зв’язку з відсутністю права власності територіальної громади м. Гадяч на дану земельну ділянку.

23. Про відмову в наданні земельної ділянки під житлове будівництво гр. Кожушко Світлані Михайлівні, яка знаходиться межами міста Гадяч (в районі СІІІ № 4), у зв’язку з відсутністю права власності територіальної громади м. Гадяч на дану земельну ділянку.

24. Про відмову в наданні земельної ділянки під житлове будівництво гр. Рудецькому Михайлу Павловичу, яка знаходиться за межами міста Гадяч (в районі СШ № 4), у зв’язку з відсутністю права власності територіальної громади м. Гадяч на дану земельну ділянку.

25. Про надання дозволу гр. Руденко Марії Іванівні та Топорковій Ларисі Миколаївні на виготовлення технічної документації землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки, загальною площею 0,0597 га, на два землеволодіння за адресою: м. Гадяч, вулиця Панаса Мирного, 27, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарські будівель і споруд.

26. Про надання дозволу гр. Кошелю Івану Миколайовичу, Кошель Наталії Пилипівні, Швидкій Людмилі Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 28, кв. 1.

27. Про надання дозволу гр. Остапенко Людмилі Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: м. Гадяч, провулок Ватутіна, 1-а, для розміщення добудови до квартири №7, орієнтовною площею 10,5 кв. м, землі житлової та громадські забудови.

28. Про надання дозволу гр. Коваленко Інні Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: м. Гадяч, вулиця Леніна, для обслуговування торгівельного кіоску «Топольок», землі громадської забудови.

29. Про надання дозволу гр. Заворі Тетяні Олександрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Степаненка, 38, землі  житлової та громадської забудови.

30. Про надання дозволу гр. Канчій Наталії Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Енгельса, 24, землі житлової та громадської забудови.

31. Про надання дозволу гр. Пахолок Наталії Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Будька, 21, землі житлової та громадської забудови.

32. Про надання дозволу гр. Білан Ользі Іванівні та Білану Андрію Павловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Першотравнева, 61, землі житлової та громадської забудови.

33. Про надання дозволу гр. Бутенку Анатолію Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 90, за адресою: м. Гадяч, вулиця 50 років Жовтня.

34. Про надання дозволу гр. Березенку Олегу Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 16, за адресою: м. Гадяч, вулиця Гагаріна, 88-а.

35. Про надання дозволу гр. Харлану Сергію Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Дзержинського, 39.

36. Різне.

За матеріалами сесії міської ради

LIVE OFFLINE
track image
Loading...