13-й табірний збір Лохвицького клубу Кіокушинкай Карате

13-й табірний збір Лохвицького клубу Кіокушинкай Карате

13-й табірний збір Лохвицького клубу Кіокушинкай Карате

Поділитися новиною

13-й табірний збір Лохвицького клубу Кіокушинкай КаратеСтрибок до вершин

З 28 червня по 2 липня у селищі Гаївщина Лохвицького району відбувся 13-й традиційний табірний збір Лохвицького клубу Кіокушинкай Карате імені О. Кріптова. Декілька років поспіль у цьому заході  брали участь і гадяцькі каратисти. Організатором табору був сенсей і володар третього дану Володимир Прядка.

Щодня проходило в середньому по 4 виснажливих, важких і одночасно цікавих тренування, кожне з яких тривало по 2 години. На одному була зарядка, на іншому відбувалися поєдинки, а ще на інших відпрацьовувалися удари, блоки і техніка ведення бою. Найвеселішим було вечірнє тренування, на якому завжди були різні  командні змагання, а команді, що програвала, давалося фізичне навантаження. Тому кожен старався вивести команду в першість. Усі запам’ятали  наше харчування, адже ми їли японськими паличками, та й таких гарних кухарів  потрібно ще пошукати. Усі ці дні ми проживали в наметах на березі річки Сула. В останній день ішов дощ, який  зіпсував  традиційний обряд медитації і зустрічі сонця, після якого кожен учасник повинен зробити 1500 ударів ногою на рівні голови.

Загалом присутніх було близько 80 каратистів. Найменшому спортсмену було лише 4 роки. З’їхалися на збори з Лохвиці та прилеглих сіл, міст Ромни та Гадяч. І хоча наша команда була найменшою, нас було лише троє: тренер Олександр Губар та його учні Олег Ніколаєнко і Богдан  Коротя, ми, не відстаючи від інших, брали  активну участь у житті табору. Та неважливо скільки нас,  головне – як ми тренуємося. Ці збори дали нам гарний урок: щоб досягти високих результатів, потрібно старатися. Тепер ми намагаємося викладатися на повну. Тренер збільшив кількість тренувань на тиждень. Працюючи в такому темпі, ми плануємо досягти результатів уже восени. Саме в цей час ми плануємо вкотре обновити кольори своїх поясів, а дехто з нас, можливо, й завоює призове місце на змаганнях, що відбуватимуться за кілька місяців.  І ми віримо, що удача буде на нашому боці.

Богдан Коротя

LIVE OFFLINE
track image
Loading...