Про що мріє гадяцька молодь?

Марина та Аня, 22 роки, мріють про щасливе майбутнє України.

Марина та Аня, 22 роки, мріють про щасливе майбутнє України.

Поділитися новиною

Марина та Аня, 22 роки, мріють про щасливе майбутнє України.Кажуть, молодість – найкраща пора. Коли летиш стрімголов, не знаючи куди, коли думками гори вернеш, коли розправляєш крила і думаєш, що все ще попереду, і життя крутиться лише навколо тебе. А насправді проходиш тернистий шлях, збиваючи кеглі перепон на своєму шляху, обчісуючи коліна, потрапляєш у незнаний світ дорослості, звідки вже немає вороття… Хіба не в молоді роки вперше руйнуються мрії? Хіба не юнацький максималізм на крихти розбиває ідеї?

Хіба не молодечий запал уперше заводить у тенета безвиході? Хіба не молодь уперше стає перед вибором, шукаючи своє місце під сонцем?.. Та як не крути, усе ж ця пора прекрасна завдяки цьому спокусливому слову ВПЕРШЕ.

Напередодні Дня молоді, який святкуватимемо 29 червня, ми прогулялися вулицями міста і розпитали гадяцьких хлопців і дівчат, про що вони мріють і що їх хвилює.

 

Даша, Таня, Яна – закінчили 8 класів у міській школі №4, усім по 14 років.Даша, Таня, Яна – закінчили 8 класів у міській школі №4, усім по 14 років.

Даша: «Мрію поїхати у Лондон. Дуже мені подобається  це місто. Особливо хочу побувати в музеї мадам Тюссо. Хотіла б там навчатись, якби була можливість».

Таня: «Планую бути психологом, класна професія».

Яна: «Хочу подивитися футбольний матч «Боруссії», це команда, у якій грає футболіст Марко Ройс. Він мені дуже подобається».

 

Марина та Аня, 22 роки, мріють про щасливе майбутнє України.

Марина: «Закінчила медакадемію, попереду інтернатура. Мрію працювати за фахом —стоматологом, щоб роки навчання не минули дарма».

Аня: «Не віриться, що вже подорослішали. Повернутися б до школи! Сама ж мрію про щасливу сім’ю, років так через 10 уявляю себе мамою двох дітей».

 

Аліна та Саша, 18 років.Аліна та Саша, 18 років.

«Так відразу і не можемо сказати. Але точно мріємо мати хорошу роботу».

 

 

 

Саша, 18 років. Діма, 16 років, студенти аграрного училища. Саша, 18 років. Діма, 16 років, студенти аграрного училища.

Саша: «Мріємо про гарне життя. Жити в мирній Україні, де будуть справедливі закони, достойні зарплати. Виїхав би й за кордон, якби була можливість. Та зараз хочеться, щоб стабілізувалася ситуація в країні».

Діма: «Мрію про щасливу сім’ю. А ще, мабуть, як і всі, щоб не було війни».

 

Олена Козаченко

Фото Оксани Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...