Робочі поїздки Матюшенко

Робочі поїздки Матюшенко

Робочі поїздки Матюшенко

Поділитися новиною

Робочі поїздки Матюшенко12.06.2014 р. голова РДА О. Матюшенко здійснив робочу поїздку по території району. Він побував на відрізку дороги Гадяч – Охтирка, у районі села Веприк, де тривають ремонтні роботи, які виконує Гадяцька філія «Райавтодор». Ремонт даного шляху буде здійснено від Гадяча до межі з Охтирським районом Сумської області. Голова райдержадміністрації поцікавився обсягом робіт поточно-ямкового ремонту, умовами праці, забезпеченням ремонтними матеріалами, наявністю ремонтної техніки. На даний час Гадяцькою філією виконано ямковий ремонт доріг у напрямках Гадяч – Лохвиця та Гадяч – Зіньків.

Після завершення ремонту цього відрізку дороги працівниками райавтодору буде здійснено ремонт дороги Гадяч – Миргород та Гадяч – Липова Долина. Роботи проводяться за фінансування з державного бюджету.

Робочі поїздки Матюшенко13 червня очільник району О.В. Матюшенко відвідав виробничий підрозділ імені Шевченка агрофірми ім. Довженка, Лютенську загальноосвітню школу та Лютенське лісництво.

Генеральний директор агрофірми ім. Довженка В. Скочко і директор виробничого підрозділу П. Хоменко зустріли гостей на своєму господарстві. В. Скочко розповів про діяльність підприємства, яке по праву вважається кращим у районі. Господарство займається розведенням великої рогатої худоби молочних порід, вирощуванням зернових, технічних та кормових культур.

Голова райдержадміністрації поспілкувався з провідними спеціалістами господарства, побував на току, у складських приміщення для зберігання сортового насіння, цікавився роботою сушильно-очисного комплексу «ЗАВ-20».

На польовій механізованій бригаді Олексій Володимирович, спілкуючись із заступником бригадира В. Бородай, вивчав стан підготовки техніки до збирання ранніх зернових у господарстві.

Виробництво тваринницької продукції тут поставлено на сучасну промислову основу. Усі процеси максимально автоматизовані, установлений молокопровід, що дозволяє уникнути втрат і забезпечує доставку молока після доїння відразу в холодильник.

«Приємно відмітити, що, окрім успішного ведення справ на господарстві, керівництво агрофірми ім. Довженка не забуває і про потреби села, виділяючи кошти на благоустрій території, ремонт місцевої школи, адже більшість мешканців Лютеньки працює у господарстві», – зазначив Віталій Михайлович Скочко.

Разом з сільським головою О. Захлистенком голова райдержадміністрації відвідав навчально-виховний заклад, оглянув шкільну котельню, цікавився ремонтом і підготовкою школи до опалювального сезону.

Також у ході поїдки глава району зустрівся з директором Гадяцького державного підприємства «Держлісгосп» О. Пішняком та лісничим Лютенського лісництва В. Селюком безпосередньо на виробничих відділах – у деревообробному цеху, на складі готової продукції та лісовому розсаднику.

Прес-центр голови РДА

1 коментар до “Робочі поїздки Матюшенко

  1. А на Плишывець так дорогу и не надо делать,зато конденсат каждый день бензовозы тянут.Следующий раз дорогу перекрывать не будем,а подорвем трубу как возле Лохвицы.Ето предупреждение!!!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...