Запрошуємо на навчання

Поділитися новиною

ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА УЧНІ!

У вересні 2013 року відсвяткувала свій 30-річний ювілей «перлина Заяру» – Гадяцька спеціалізована школа № 3. Протягом останніх 25 років школа є визнаним лідером у викладанні іноземних мов, вихованні учнів засобами іншомовних культур, створенні толерантного середовища для гармонійного розвитку особистості. Школа № 3 – це соціокультурний простір. Іноземна мова несе із собою іншомовну культуру, і вивчення мови є вивченням культури, знання якої передається учням в навчальному і виховному аспектах.

 

У школі запроваджено профільне викладання іноземної мови, що передбачає поглиблене і професійно зорієнтоване вивчення предмета. Воно створює учням сприятливі умови для врахування їхніх індивідуальних особливостей, інтересів, здібностей, нахилів і потреб для формування чіткої орієнтації на певний вид майбутньої професійної діяльності, пов’язаної з іноземною мовою.

Провідна роль в урізноманітненні іншомовної навчальної інформації належить курсам за вибором. Сучасна парадигма шкільної іншомовної освіти зорієнтована на таку організацію навчання, котра забезпечує комунікативно-діяльнісний характер процесу оволодіння мовою. Учні 10-11 класів вивчають ділове мовлення та країнознавство. Саме практична робота старшокласників при вивченні цих курсів сприяє розвитку в них самостійності, комунікативно-пізнавальної та соціальної активності.

Ми, учителі іноземних мов, – щасливі люди, тому що любимо свою справу, успішні, тому що живемо за девізом: «Якщо ви хочете, щоб вогонь зацікавленості горів в очах дітей, вони повинні бачити його в очах свого вчителя». Ми завжди цікаві, тому що плекаємо таланти.

Шановні учні 5 та 10 класів, щиро запрошуємо вас на навчання в нашу школу.

Проводимо додатковий набір до 5 класу з поглибленим вивченням англійської мови, до 10-А класу – профіль «Англійська мова» та 10-Б класу – спортивний профіль (школа вже втретє поспіль стала володарем перехідного кубку спартакіади серед шкіл міської групи).

За додатковою інформацією просимо звертатись на адресу: м. Гадяч, вул. Степаненка, 41. Тел.:(05354) 2-06-13.   

E-mail: hadachschool3.ucoz.ru; ytth://hadiachscool3.ucoz.ru

С. Данченко, заступник директора з НВР

 

   

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...