Розширена нарада у голови РДА

Розширена нарада у голови РДА

Розширена нарада у голови РДА

Поділитися новиною

Розширена нарада у голови РДАУ понеділок, 2 червня, відбулася розширена нарада у голови РДА. 

На обговорення  подавалось усього два питання: простан підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах району до купального сезону та  про заходи щодо попередження дитячої бездоглядності, безпритульності та розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Обговорення було дуже коротким і швидким. Тому вашій увазі пропонуємо проекти доручення, утверджені за цими питаннями.

1. Проект доручення «Про стан підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах району до купального сезону»

Рекомендувати міськвиконкому під час проведення робіт із благоустрою та підтримання чистоти у населених пунктах району передбачити наведення чистоти та благоустрою пляжів, ставків та водойм. Розробити та затвердити правила охорони життя людей на водних об’єктах із урахуванням місцевих особливостей. Визначити місця традиційно масових місць відпочинку біля водних об’єктів. Укласти договори з орендарями водних об’єктів на впорядкування місць масового відпочинку населення біля води. Внести питання щодо заборони реалізації алкогольних напоїв у місцях масового відпочинку населення біля водойм.  При плануванні розчистки річок ставків обов’язково передбачити облаштування зони відпочинку. Розробити графіки перевірки місць масового відпочинку населення біля водних об’єктів. Забезпечити через ЗМІ доведення інформації про правила поведінки на водних об’єктах.

2. Проект доручення «Про заходи щодо попередження дитячої бездоглядності, безпритульності та розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»

Для поліпшення соціального захисту дітей у районі розробити районний план заходів по виконанню у 2014 році  загальнодержавною програмою національного плану дій щодо реалізації конвенції ООН з прав дитини на період до 2016 року. Продовжити роботу щодо раннього виявлення проблем сімей та вчасного надання їм соціальної підтримки.

Забезпечити соціальний супровід сімей, які знаходяться у складних сімейних обставинах.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...