Незаконна врізка

Незаконна врізка

Незаконна врізка

Поділитися новиною

Незаконна врізка19 травня 2014 року в ході проведення оперативної комбінації працівниками сектору карного розшуку Гадяцького РВ УМВС, спільно з працівниками служби безпеки «Полтаванафтогазвидобування», було виявлено автомобіль УАЗ поблизу продуктопроводу неподалік с. Ручки Гадяцького району, під керувнням гр. Б., яким було здійснено врізку в продуктопровід УППГ-2 Харківці – ПГРС. Врізка виконана у вигляді приварюварювання металевої труби до тіла продуктопроводу з приєднаним гумовим шлангом, довжиною близько 100 метрів, кінець якої відведений до лісопосадки.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що житель м. Лубни, раніше судимий, повторно здійснив крадіжку близько 600 літрів газового конденсату та був затриманий на місці скоєння злочину. Сума завданих збитків становить близько 4000 гривень. Силами працівників «Полтавагазвидобування» врізку було ліквідовано, забруднення навколишнього середовища не відбулося.

На даний час проводиться досудове розслідування, відомості щодо якого внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 292 ч. 2 та 185 ч. 2 Кримінального кодексу України. Санкція даних статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...