Земельні питання

Поділитися новиною

1. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, площею 0,0016 га, по вулиці Котляревського, 6, у місті Гадяч, ПрАТ «Гадячсортнасіннєовоч».

2. Про припинення права користування земельною ділянкою, площею 0,1510 га, по вулиці Дзержинського, 35-а, у місті Гадяч, гр. Нестеренка Володимира Олександровича.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, загальною площею 0,0039 га, у користування (на умовах оренди) ПАТ «Полтаваобленерго», за адресою: місто Гадяч, вул. Лесі Українки та вул. Степаненка, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0902 га, у користування (на умовах оренди) гр. Обогрєловій Ользі Олексіївні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Красна Гірка, 21-г, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, землі житлової та громадської забудови.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,1000 га, в користування (на умовах оренди) гр. Кулініч Вікторії Олександрівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Красна Гірка, 21-в, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, землі житлової та громадської забудови.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0563 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Орлу Івану Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 4.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,1000 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Чернявській Оксані Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Маяковського, 8.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0041 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Савченку Григорію Івановичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 11, за адресою: місто Гадяч, вулиця Драгоманова, 16-а.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0931 га, у користування (на умовах оренди) гр. Романенку Віктору Васильовичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 12, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі громадської забудови.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0024 га, гр. Вірстюк Ірині Юріївні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 18, за адресою: місто Гадяч, вулиця Швидкого, 11-б.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0030 га, гр. Цебенку Ігорю Володимировичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, 1, для розміщення тимчасової споруди – торгівельного павільйону з надання ритуальних послуг, землі громадської забудови.

12. Про надання дозволу гр. Діброві Олександру Анатолійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 1, за адресою: місто Гадяч, вулиця Кобилянської, 51-д.

13. Про надання дозволу гр. Мигалю Андрію Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 5, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 45-б.

14. Про надання дозволу гр. Болотіну Віктору Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 3, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 41-а.

15. Про надання дозволу 1 державному пожежно-рятувальному загону УДСПС України в Полтавській області на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна, 4, землі громадської забудови.

16. Про надання дозволу гр. Хоменко Надії Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 78-п.

17. Про надання дозволу гр. Бутко Людмилі Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Псла, 66.

18. Про внесення змін в рішення 40 сесії 6 скликання міської ради від 10.04.2014 року «Про надання дозволу гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 1-а, землі громадської забудови».

19. Про надання дозволу гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: місто Гадяч, по вулиці Лесі Українки, 1-б, для обслуговування будівель ринкової інфраструктури, землі громадської забудови.

20. Про надання дозволу гр. Янченковій Марині Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її в користування (на умовах оренди) для обслуговування будівель іншої житлової забудови, за адресою: місто Гадяч, вулиця Дзержинського, 35-а, землі житлової та громадської забудови.

21. Про реєстрацію права власності територіальної громади міста Гадяч на земельну ділянку по вулиці Лохвицька, 1-е.

За матеріалами сесії

LIVE OFFLINE
track image
Loading...