Прощавай, букварику!

Поділитися новиною

Мабуть, однією з найбільших подій для першокласників є Свято букваря. Саме цей день знаменує для них завершення важливої віхи шкільного життя – вони вже навчилися добре читати і повинні сказати: «Прощавай!» – своєму першому і можливо найулюбленішому підручнику.

Святкове шоу, а тільки так можна назвати театралізоване дійство, відбулося 30 квітня  у Гадяцькій спеціалізованій школі-інтернаті ім. Є.П. Кочергіна в 1-А класі.

Програма була дуже цікава. Просто не вірилося, що 6-річні малюки стільки всього встигли приготувати до свята. На сцені звучали пісні, кружляли у танці юні артисти – першокласники. Із дитячих вуст лунали слова подяки своїй першій книжці, а також учителям, батькам, які допомогли їм подолати першу сходинку до знань.

Важко сказати, хто більше хвилювався – чи батьки з класним керівником Л.С. Чонковою і вихователями А.Б. Онацькою, Т.С. Воронянською, чи самі першокласники. Але спільними зусиллями свято вдалося на славу, і відвідали його не тільки вчителі, батьки першокласників, але й багато казкових героїв, якими були учні 5-А класу.

Допомогли підготувати це свято І.М. Москаленко,  О.В. Торяник, Є.Є. Корміч  та В.І. Близнюк, а також учні 5-А класу.

Л. Чонкова

Фото А. Зубка.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...