Крадіжки з автомобілів

Крадіжки з автомобілів

Крадіжки з автомобілів

Поділитися новиною

Крадіжки з автомобілівГадяцький районний відділ УМВС України в Полтавській області повідомляє, що останнім часом почастішали крадіжки з автомобілів, які були недбало залишені без нагляду. Злочинці обирають автомобілі, які не обладнані автомобільною сигналізацією та стоять в неосвітлених місцях, але іноді навіть вказаний фактор не є перешкодою. Марка автомобіля також не має значення. Під огляд злочинців потрапляють авто і вітчизняні, і іноземного виробництва.

Можна навести приклади подій, які сталися у м. Гадяч. У ніч на 19.03.2014 року невідома особа, шляхом пошкодження замка, проникла до салону автомобіля Opel Vectra, який знаходився біля під’їзду одного з будинків, звідки викрала грошові кошти в сумі 400 гривень та два мобільні телефони, чим спричинила потерпілим матеріальних збитків на загальну суму 1400 гривень. Поряд із вказаним автомобілем знаходився автомобіль Mercedes, до салону якого злочинці також встигли завітати та викрасти звідти автомагнітолу з носієм інформації, задню фару, набір шестигранних насадок та насос, чим завдали потерпілому збитків на загальну суму 500 гривень. У ході проведення слідчих дій працівниками сектору карного розшуку було встановлено, що вказані злочини вчинили двоє повнолітніх – житель одного з сіл Гадяцького району спільно з жителем Сумської області. На даний час слідчим відділом Гадяцького РВ УМВС відкрито кримінальні провадження та проводяться слідчі дії з метою притягнення винних до відповідальності.

Гадяцький РВ УМВС просить всіх власників транспортних засобів забезпечити надійне збереження та слідкувати за залишеними автомобілями. При наявності гаражів не допускати позагаражного зберігання транспортних засобів. Наявність якісної автомобільної сигналізації також відверне зловмисників. Краще попередити злочин, ніж потім підраховувати збитки!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...