Веселка робітничих професій

Веселка робітничих професій

Веселка робітничих професій

Поділитися новиною

Веселка робітничих професійЗ метою підвищення ефективності надання соціальних послуг учнівській молоді Гадяцьким районним центром зайнятості, 23 квітня 2014 року, у приміщенні ККЗ «Дружба» відбувся профорієнтаційний захід «Веселка робітничих професій». Для участі у ярмарку були запрошені представники Полтавської державної аграрної академії, ДНЗ  «Гадяцьке вище професійно аграрне училище» та Зіньківського  ПТУ №25.

Усі запрошені мали можливість представити презентації своїх навчальних закладів, розповісти про них не тільки зі сцени, а й поспілкуватись з бажаючими та познайомитися ближче.

Із привітальним словом до присутніх звернулася директор Гадяцького районного центру зайнятості Любов Різун:«Вибір професії – це важливий крок, від якого буде залежати все ваше майбутнє. Але не дивлячись ні на що ви, молоде покоління, повинне стрімко йти вперед і ніякі перешкоди не повинні вам заважати досягти своєї мети. Дуже важко визначитись з вибором роду діяльності, коли тобі всього 16 років. І щоб ви не зробили помилку ми, вже вкотре, традиційно, збираємося для проведення профорієнтаційного закладу. Ми допоможемо вам правильно вибрати спеціальність, ознайомимо з частиною робітничих професій, із навчальними закладами Полтавщини. А також ви маєте можливість пройти профдіагностичне тестування. Я сподіваюсь, що сьогоднішня наша зустріч не пройде даремно і допоможе вам  вибрати те заняття, яке буде приносити масу задоволення та матеріальних благ.»

Далі студенти розпочали презентацію. Кожен навчальний заклад показав відео, де містилась максимально повна інформація про діяльність навчальних закладів, про професії, які можна здобути, про дозвілля та інші умови, які створені на базі того чи іншого навчального закладу, для успішного навчання студентів.

Дуже цікавою була презентація про вибір майбутньої спеціальності студентів Полтавської державної аграрної академії. Крім  того навчальні заклади продемонстрували також і номери художньої самодіяльності.

Оксана Кириченко

Веселка робітничих професійВеселка робітничих професійВеселка робітничих професійВеселка робітничих професій

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...