Земельні питання

Земельні питання

Земельні питання

Поділитися новиною

Земельні питанняПро припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,0033 га, по вулиці Гетьманська, 7-б, у  місті Гадяч, ПАТ «Державний ощадний банк України»,  філії  Полтавського обласного управління AT «Ощадбанк» землі громадської забудови.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0131 га, з метою передачі її в користування (на умовах оренди) гр. Махньовій Олені Павлівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 48, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі громадської забудови.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0080 га, у користування (на умовах оренди) гр. Лукавій Світлані Володимирівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Леніна, 40, приміщення № 1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі громадської забудови

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0023 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Недільку Олександру Леонідовичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 23, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 76-б.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0024 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Омельченко Тетяні Віленівні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 20, за адресою: місто Гадяч, площа 50 років Жовтня, 15-а.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0460 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Біличу Анатолію Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Санаторна, 8.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0810 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Тригубі Віталію Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тітова, 10.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,1000 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Коренівському Володимиру Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Степаненка, 50.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність, загальною площею 0,1191 га, гр. Арбузовій Вікторії Федорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га, для ведення особистого селянського господарства, площею 0,0191 га, за адресою: місто Гадяч, вулиця Першотравнева, 38.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність, загальною площею 0,0152 га, гр. Даниленку Олександру Михайловичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вул. Жовтнева, 59-в.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0482 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Ізмоденову Миколі Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Санаторна, 10.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0772 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Катричу Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Пушкіна, 3.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0492 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Черних Олені Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 59.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки, загальною площею 0,0414 га, на два землеволодіння гр. Пірус Поліні Іванівні, площею 0,0289 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Гагаріна, 30, площею 0,0125 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Гагаріна, 30-б.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0037 га, Мельникову Володимиру Миколайовичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Вокзальна, 2-б, для розміщення тимчасової споруди – вітрини, землі громадської забудови.

Про поновлення договору оренди землі, площею 0,0090 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040935900011 від 24. 03. 2009 року, ФОП Івченку Володимиру Федоровичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 23-а, приміщення № 10, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі громадської забудови.

Про поновлення договору оренди землі, площею 0,0121 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040835900068 від 18. 12. 2008 року, ФОП Мисюрі Ларисі Олександрівні, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна, 31/1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Самойловичу Ростиславу Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 1-а, землі громадської забудови.

Про надання дозволу ПП ПБТІ «Інвентаризатор» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 7-б, землі громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Дядечко Тамарі Станіславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 34, землі громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Остапенко Тетяні Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,78-о.

Про надання дозволу гр. Дудниченко Наталії Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 3, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 134-а.

Про надання дозволу гр. Вередіній Тетяні Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 29, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 44-а.

Про надання дозволу гр. Цілуйку Миколі Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Комарова, 37-а.

Про надання дозволу гр. Цебенку Ігорю Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, 1, для розміщення тимчасової споруди – торгівельного павільйону для надання ритуальних послуг, орієнтовною площею 30 кв. метрів, землі громадської забудови (закладів охорони здоров’я код КВЦПЗ 03.03.).

Про надання дозволу гр. Мельникову Володимиру Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання двох земельних ділянок, площею 0,0356 га по вулиці Леніна, 5-г та площею 0,0129 га по вулиці Леніна, 5-д в одне землеволодіння за адресою: м. Гадяч, вулиця Леніна, 5-г, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Лукашу Ігорю Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, провулок Академіка Павлова, 8, кв. 2, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Соболю Олексію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Жовтнева, 46, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Муринцю Анатолію Олексійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Кіндратенка, 118, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Ботінку Григорію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 5, за адресою: місто Гадяч, вулиця Дружби, 12-б, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Головко Олені Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: м. Гадяч, вулиця Першотравнева, 146, для будівництва та обслуговування добудови до квартири № 2, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Василенко Людмилі Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Дзержинського, 11, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Лосєвій Анастасії Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її в користування на умовах оренди для городництва, за адресою: місто Гадяч, вулиця Сергія Білохи, 145, землі житлової та громадської забудови.

Про надання дозволу гр. Савченку Григорію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 11,за адресою: місто Гадяч, вул. Драгоманова, 16-а, землі житлової та громадської забудови.

Про реєстрацію права власності територіальної громади міста Гадяч на земельну ділянку по вулиці Дзержинського, 35-а.

За матеріалами сесії

LIVE OFFLINE
track image
Loading...