Обирай свій шлях

Обирай свій шлях

Обирай свій шлях

Поділитися новиною

Обирай свій шляхМоя професія – моя гордість 

«Найглибший чинник людського єства – бажання бути важливим», – це слова одного з відомих американських філософів Джона Дьюї. Кожна людина прагне здобути визнання своєї цінності, знайти себе, розкрити власні можливості. Шлях до успіху нелегкий, вимагає наполегливої праці, та результат того вартий. Найчастіше люди реалізують себе у професійній діяльності.

Учні «ДНЗ» Гадяцьке вище професійне аграрне училище» уже обрали свою трудову стежину та вирішили розпочати кар’єру з опанування робітничих спеціальностей.

Тут вони із задоволенням навчаються обраним професіям, які найбільше відповідають особистому характеру кожного, можливостям та уподобанням, беруть активну участь у різних конкурсах, відвідують спортивні секції та гуртки, розвивають свої таланти.

Застосування комп’ютерних технологій у викладанні навчальних предметів, інтерактивних форм навчання позитивно впливає на розвиток пізнавальних та творчих здібностей учнів, що безумовно забезпечує високий професійний рівень кваліфікованих робітників. Матеріально-технічна база училища забезпечує можливість підготовки фахівців у відповідності до сучасних вимог.

Задоволені своїм вибором і учні, які навчаються за спеціальностями кухар, кондитер, пекар. Вони переконані: щоб бути хорошим спеціалістом у кулінарній галузі, потрібно постійно вчитися, удосконалювати свої вміння. Та щоб стати справжнім професіоналом, мало володіти певним обсягом знань, треба ще вміти глибоко й творчо мислити, вкладати душу в справу, якою займаєшся. Недарма в народі кажуть: «Гарний кухар вартий лікаря». Оволодівши всіма тонкощами приготування їжі, справжній професіонал повинен бути людиною творчою, усебічно обізнаною, ознайомленою із сучасними технологіями.

Набуті теоретичні знання обов’язково необхідно закріпити на виробничій практиці, яку юнаки та дівчата проходять у престижних кафе, їдальнях, пекарнях та інших підприємствах нашого міста і району.

Тільки вміло поєднуючи теоретичні знання та практичні навички, можна стати справжнім майстром своєї справи. А для підвищення професіоналізму в нашому навчальному закладі з 2014-2015 р. розпочинається підготовка молодших спеціалістів за спеціальностями: «Технік-технолог з технології харчування» та «Технік-механік сільськогосподарського виробництва», де учні зможуть безкоштовно продовжити навчання, підвищуючи свій кваліфікаційний рівень.

Шановні випускники! Якщо вам до вподоби професії кухар, пекар, кондитер, а також інші професії, які можна здобути в нашому навчальному закладі, двері ДНЗ «Гадяцького ВПАУ» завжди для вас відчинені!

Інформацію можна отримати за адресою: м. Гадяч, вул. 50 р. Жовтня, 88, тел. (05354) 21669, факс (05354) 33767, e-mail: gpal@com.ua

Л. Тютюнник, викладач спец. предметів,

М. Вертелецька, майстер в/н

LIVE OFFLINE
track image
Loading...