«Ні копійки окупантам!»

Поділитися новиною

Останні три місяці українці живуть новинами – від малого до старого сидять біля телевізорів, перегортають сторінки газет у пошуках знайти хоч натяк на те, що «все буде добре». Чисельність переглядів відео в Інтернеті б’є рекорди – інформацію черпають звідусіль. Хтось збирає плітки по місту, хтось з роботи калатає своїх домашніх, мовляв «ну що там по телевізору»… Усі чогось чекають. Чекають миру.

 А тим часом ми вже стали заручниками двох воєн – інформаційної та економічної. Хоча в першій боротьбі ми практично безсилі, лиш сподіваємося на здоровий глузд і якість «мозкових фільтрів», які, на щастя, ще можуть відрізняти біле та чорне, добро і зло. А от в економічній війні ми борці, та ще й які! Кожен з нас може дати відповідь на спроби  Росії поставити нас на коліна. Для цього лише потрібно відмовитися від купівлі сусідських товарів. Тож редакція «Базар медіа в Україні» долучається до акції «Бойкотуй російське!» або пропонує іншу назву «Ні копійки окупантам!»  і запрошує приєднатися всіх гадячан, небайдужих до долі України.

Усе, що потрібно – звертати увагу на виробника товару і  віддавати перевагу українському. У цьому вам допоможе ось цей список найвідоміших товарів російського виробництва. Звертаємо вашу увагу на те, що список є неповним і в ньому наведені тільки ті групи товарів, які користуються найбільшим попитом.


Як правило, «дубинка» торгівельної війни застосовується перед серйозними внутрішньо-  чи зовнішньополітичними змінами в Україні. Таким чином, наш північний сусід намагається вплинути на вибір тих чи інших українських державних рішень.

3 коментарі до “«Ні копійки окупантам!»

  1. Складывается такое впечатление, что коллектив газеты либо безграмотен, либо таковым притворяется. С чего вы решили, что такие торговые марки как Nestle, Dove, Snickers и т.д. являются российскими??? Ув. Александр Товстый, избавьтесь от своего VolksWagen’а ибо авто этой марки выпускаются в России! А то вы создаете впечатление непоследовательного человека!

  2. Будем мы покупать русское или нет,ещё увидим,а то,что наш сыр они не покупают и люди остаются без работы-уже видим.

  3. Developper без вариантов Мировые бренды в общей массе это EU, товары которых выпускаются в трудолюбивом Китае Поставки из России-это ресурсы и в некотором роде (уже не крупноузловая сборка) VW, Рено Дастер и т.п.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...