Кращий читач року

Кращий читач року

Кращий читач року

Поділитися новиною

Кращий читач рокуСьогодні, у час новітніх технологій, коли дитину простіше уявити за комп’ютером, ніж за книгою, завдання вчителів та бібліотекарів – донести цінність книги до читача. Адже читання – одне з найважливіших перспектив росту духовності, культури, інтелекту нації.

Саме з такою метою, щоб привернути увагу дітей до читання, за сприянням громадської організації «Форум видавців», Національної бібліотеки України щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання – «Кращий читач року».

Гадяцька районна дитяча бібліотека гостинно відчинила свої двері для переможців І етапу конкурсу, який проходив на рівні шкіл району. Діти мали змогу взяти участь у ІІ етапі конкурсу, який пройшов у бібліотеці. Оцінка щоденника читача, інтелектуальний рівень знань дітей, відповіді на запитання тестів – усе це бралося до уваги при визначенні переможців.

Ними стали: Марина Ісаєнко (7 клас, Розбишівська ЗОШ), Валерія Хорішко (6 клас, Гадяцька школа № 2), Оксана Розпутько (8 клас, Гадяцька школа № 3).

Переможці нагородженні грамотами та цінними подарунками – книгами. Попереду у них ІІІ етап конкурсу «Книгоманія-2014», який відбудеться в м. Полтава.

Т. Білан

LIVE OFFLINE
track image
Loading...