То що ж з автобусом?

DSC 9706
Поділитися новиною

DSC 9706Над цим питанням протягом останнього тижня не задумувався хіба що лінивий. Дійсно, звістка про те, що у міського автобуса розбите лобове скло, шокувала усіх небайдужих. Щоб із перших уст дізнатися правду, ми звернулися до начальника МКП «Комунсервіс» Миколи Ємця, який, як балансоутримувач автобуса, був зобов’язаний прокоментувати ситуацію. Протягом короткої телефонної розмови встигли почути  не лише гнів і роздратування від посадовця, а й, як він сказав, «офіційну відповідь»: «…на автобус упав метеорит».

Проте, за прогнозами метеорологів, того дня, як із автобусом сталася халепа, метеоритного дощу над нашим містом не віщували.

Тож ми направили інформаційний запит на ім’я М.Ємця і паралельно почали  збирати інформацію звідусіль. Пасажири автобуса намагались довідатись правди у водія. Кажуть, що він звечора поставив автобус у гараж, а коли повернувся вранці, побачив побите скло. Навіть на диверсію звертали, мовляв, хтось спеціально намагався пошкодити автобус

Але правда стала відома завдяки відповіді на запит: «Через відмову стоянкового гальма під час відстою на території АТП-15337 автобус покотився і зіштовхнувся з напівпричепом. При цьому було пошкоджено лобове скло, яке замінено 1.12.2017 за рахунок водія».  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...