Увага! ПОДОРОЖЧАЛА ВОДА

Поділитися новиною

Гадяцька міська рада Полтавської області
Виконавчий комітет
Рішення № 350
28 жовтня 2014 року

Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення Гадяцькому виробничому управлінню житлово-комунального господарства

Керуючись ст. 28 п. 2 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31, 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», п.5 Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо процедури встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги» №4231 -VІ від 22.12.2011 року та розглянувши відношення начальника Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства Приходька В.М. №02-29/138 від 17.09.2014 року про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, виконком міської ради вирішив:

1. Затвердити Гадяцькому виробничому управлінню житлово-комунального господарства тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для трьох груп споживачів згідно додатку № 1, а саме:

Тарифи в грн. за куб. м. води

 

1 група

2 група

3 група

По водопостачанню

6,68

15,35

19,52

Тариф в грн. за куб. м. стоків

 

1 група

2 група

3 група

По водовідведенню

7,60

15,22

17,34

2. Начальнику Гадяцького ВУ ЖКГ Приходьку В.М. не менше ніж за 15 днів до введення тарифів в дію повідомити про це споживачів із посиланням на прийняте рішення.

3. Рішення набирає чинності через 15 днів із дня його офіційного оприлюднення в ЗМІ для юридичних осіб (2, 3 групи споживачів), для І групи споживачів – з 1.12.2014 року.

4 коментарі до “Увага! ПОДОРОЖЧАЛА ВОДА

  1. Це перемога чи покращення по порошенківські?

  2. Ні це не покращення життя вже сьогодні (В. Янукович) – це жити по новому (П.Порошенко). Відчуваєте різницю ?

  3. А что спрашивается ожидали??? Печеньки увы закончились Ждем счета за газ, смотрим цены на бензин, лекарства
    А вопросы адресуйте к так называемой владе

  4. Виктория Ваши аргументы закончились??? 😡 остались только оскорбления 😆 В принципе так называемая влада ведет себя в таком же ключе: разрушили и превратили Киев в помойку, потеряли Крым, теперь Донбасс, потеряли газовый контракт, втравили людей в войну, и сейчас еще грабят дополнительными налогами, тарифами и без того обнищавший народ, а взамен только поток лжи из телевизора в сторону России

    PS свои интимные предпочтения Вам лучше обсуждать с врачами-психиатрами

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...