Анонімність і не тільки: переваги онлайн інтим магазинів

Поділитися новиною

Де купити секс-іграшки? Питання не риторичне, зважаючи на кількість варіантів. Так, продаються атрибути для інтиму на маркетплейсах, в фізичних секс-шопах та на спеціалізованих сайтах. Покупка товарів в усіх випадках має кілька вагомих переваг, але також супроводжується і певними нюансами. Про це все розповімо детальніше.

Плюси та мінуси купівлі інтимних товарів у фізичних магазинах

Перш за все – це можливість особисто побачити товар перед купівлею. Особливо це зручно, якщо раніше не доводилося мати справу з такими товарами і немає уяви, які характеристики, розмір та функції важливі. Також можна отримати консультацію у продавця за необхідності. Ще до переваг варто віднести:

  • можливість перевірити функціональність товару, його комплектацію, неушкодженість;
  • швидкість отримання (спробувати покупку в ділі можна в той же день);
  • зручність порівняння різних моделей девайсів.

Проте є і мінуси покупки в фізичному магазині. Ось кілька:

  • менший асортимент;
  • більш високі ціни;
  • немає анонімності для покупця і необхідність контактувати з продавцем.

А ще є вірогідність зустрітися зі знайомими, особливо в невеликих містечках. Мінуси суттєві, через що багато хто надає перевагу покупкам в інтернеті. Але треба знати, де краще їх робити.

Як зберегти анонімність при покупках на маркетплейсах?

Маркетплейс – це торгівельний онлайн-майданчик, де представлені товари від багатьох магазинів. Тут можна знайти однакові товари та моделі, але від різних продавців, тому зручно порівнювати ціни та вибирати найбільш вигідні пропозиції.

Але мінусом таких платформ є низький рівень надійності. Тож, дуже важливо обрати продавця, який може забезпечити:

  • конфіденційність звернення;
  • непрозору упаковку, без розпізнавальних знаків та написів;
  • чесне відношення та гарантію відправки посилки.

Орієнтуватися при виборі звичайно можна на відгуки, але варто розуміти, що писати їх може сам продавець чи замовити написання. Тож, краще звертати увагу на термін роботи та принципи оплати. Добре, якщо магазин вже не перший рік на ринку, бо у випадку з «одноденкою» є вірогідність потрапити на шахраїв. Також краще надавати перевагу тим продавцям, які працюють офіційно, погодьтеся, шахраям не вигідно відкривати ФОП та надавати реквізити за якими правоохоронці їх легко вичислять.

Але зважайте на те, що існує ризик низької конфіденційності упаковки. Більш надійно, все ж таки, звертатися до спеціалізованих онлайн-магазинів. Розповімо, чому.

Чому покупки в онлайн секс-шопі – це не лише про конфіденційність

Перш за все, інтернет-магазин зацікавлений в підвищенні лояльності покупців, гарних відгуках та тому, аби клієнти поверталися. Через це особлива увага приділяється умовам обслуговування, збереженню конфіденційності та анонімності. Звісно, якщо це відомий сайт. Наприклад, секс-шоп TALLA може забезпечити такі умови. Ще до переваг можна віднести:

  • більші низькі ціни (бо не треба витрачатися на оренду приміщення під магазин та персонал);
  • анонімність звернення – контакти з консультантом відбуваються в листуванні;
  • зручність – вибирати товар на сайті можна, не виходячи з дому, в будь-який день та час.

Також до плюсів варто віднести широкий асортимент. За посиланням https://talla.ua/ua/ інтим-магазин TALLA пропонує своїм клієнтам великий вибір девайсів 18+, аксесуарів, атрибутів та супутніх товарів для сексу. Знайти тут можна все і для традиційних видів інтиму, і для експериментів.

Інтернет-покупки інтимних товарів: на що варто звернути увагу?

Зважаючи на велику кількість сайтів, ключовою задачею є вибір найбільш надійного продавця та товару. Тож, щоб покупка вдалася, звернути увагу треба на умови та сервіс.

Перш за все треба врахувати якість товарів. Добре, якщо продавець може запропонувати не лише доступні ціни та широкий асортимент, а й сертифікати, які підтверджують безпечність продукції та відповідність санітарним стандартам.

Щоб не потрапити на шахраїв, зверніть увагу на доступність контактів. Аферисти, звісно, їх приховують.

Ще один момент – репутація. Вибирайте відомий магазин, для якого важливі відгуки та довіра покупців.

Зверніть увагу також на якість сайту і те, на якому місці він в результатах видачі Google. Якщо сайт в пошуку трапляється в числі перших, сайт зроблений якісно, то це вказує на те, що власники витратилися на розвиток бізнесу та зацікавлені в подальшій роботі.

Підводячи підсумок, відзначимо, що купувати секс-іграшки в інтернеті можна і це набагато зручніше. Але треба знайти надійний сайт. По яким признакам можна його визначити і на що звернути увагу – ми розповіли.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...