Яку пральну машину Гореньє вибрати: огляд популярних моделей

Поділитися новиною

Gorenje — відомий виробник побутової техніки для дому, створений у Словенії. Спочатку бренд був відомий у Європі, нині постачає продукцію по всьому світу. Гореньє вибирають за помірні ціни та гарну якість продукції. Розгляньмо декілька моделей пральних машин, які можуть стати вашими надійними помічниками.

Gorenje WNHPI72SCS/UA

Недорога пралка з необхідним набором базових функцій, потрібних у кожній родині. Об’єм барабана — 7 кг. З корисного — режим самоочищення барабана, відкладений старт, блокування панелі керування (захист від дітей). Модель, хоч і бюджетна, має інверторний двигун — економічний, тихий і довговічний.

Gorenje WNEI72SBS

Ця пральна машина також має барабан 7 кг, але вже більше цікавих функцій. Крім режиму Еко, циклів для подушок і дитячих речей, пральні машини Гореньє пропонують SteamTech. Технологія обробляє речі паром після завершення циклу, тож вам потрібно буде прасувати набагато менше! Пралка має високий клас енергоспоживання, тому дає змогу заощадити на платежах за електрику.

Gorenje WPNA 84 ATSW3

Пралка Гореньє зі стильною чорною панеллю. Об’єм завантаження — 8 кг. Пральна машина пропонує 15 програм, зокрема оброблення паром. Новий двигун і стабілізаційні панелі роблять техніку тихою, вона менше вібрує при віджимі. Є функція довантаження уже після початку циклу.

Gorenje WNEI94BS

Гарний вибір для великої родини — об’єм аж 9 кг! Машинка має 16 режимів для будь-якого виду тканин. Це допоможе вибрати цикл для всіх речей — від джинсів до сорочок і дитячого одягу. Делікатні режими пропонують дбайливий віджим, що продовжить термін служби речей. Великий люк зручний для завантаження покривал, ковдр і подушок. Також має технологію SteamTech.

Gorenje WD2A164ADS

Бренд пропонує модель 2 в 1 (пралка + сушарка) за дуже приємну ціну. Обсяг білизни для прання — 8 кг, для сушіння — 5 кг. Комбіновані моделі економлять місце, тому їх можна поставити в невелику ванну кімнату. Ця пралка має технологію Power JetWash — вода подається в барабан під тиском, що сприяє розчиненню порошку та глибокому очищенню тканин. На більшість моделей від Gorenje діє гарантія 24 місяці, що доволі багато, якщо порівнювати з іншими виробниками в цій ніші. Тож бренд упевнений у якості своєї продукції. Вибирайте бюджетні моделі Гореньє з необхідними для вас функціями на сайті інтернет-магазину Алло — і насолоджуйтеся ідеально випраним одягом без зайвих зусиль!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...