Горизонтальні жалюзі – безпрограшна класика

Поділитися новиною

Горизонтальні жалюзі – безпрограшна класика

Як забезпечити високий рівень приватності у приміщенні та створити затишну обстановку? Оберіть горизонтальні жалюзі та таким чином вирішіть проблему. У продажу представлені різні види горизонтальних жалюзі, тому покупці знаходять те, що їх цікавить. Про які сонцезахисні системи йде мова, розповімо далі.

Конструкція та особливості горизонтальних жалюзі

Почнемо з того, з яких головних елементів складаються горизонтальні жалюзі. Це світлозахисні пристрої з численними ламелями, що з’єднані між собою за допомогою міцних ниток. Ламелі повертаються навколо осі або ж полотно піднімається вгору. Для цього використовується тростина та міцний шнур. Регулювання світлового потоку зручне та просте. Потрібно повертати ламелі так, щоб заблокувати доступ сонячних променів чи створити в кімнаті приємну напівтемряву.

Які переваги мають горизонтальні жалюзі? Тут є про що розповісти:

  • універсальність – конструкції вдало вписуються в будь-який інтер’єр. Горизонтальні жалюзі мають широку сферу застосування: вітальня, дитяча кімната, робочий кабінет, офіс;
  • різноманітність кольорів – немає ніяких обмежень. Горизонтальні жалюзі виготовляються в різних кольорах: червоний, сірий, зелений, синій, бежевий;
  • стійкість до ультрафіолетових променів – ламелі не вигорають на сонці та зберігають початковий колір протягом довгого часу;
  • простий догляд – пластини миють за допомогою спеціальної щітки. Також використовується губка, змочена у мильному розчині;
  • низька ціна – вартість горизонтальних жалюзі цілком доступна. Рекомендуємо обирати сонцезахисні конструкції на сайті виробника. Таким чином покупці заощаджують кошти та отримують гарантію на продукцію.

Різновиди горизонтальних жалюзі

Сонцезахисні системи виготовляються з матеріалів, що мають гарні експлуатаційні властивості. До затребуваних варіантів належать алюмінієві горизонтальні жалюзі, які відрізняються функціональністю та довговічністю. Ламелі не деформуються, відрізняються стійкістю до перепадів температур та до негативного впливу сонячних променів. Алюмінієві горизонтальні жалюзі мають красивий зовнішній вигляд та чудово виконують свої функції. За їх допомогою забезпечується захист від сонця та приватність.

Дерев’яні горизонтальні жалюзі – вироби, що виготовляються з природних матеріалів. Завдяки такій особливості світлозахисні пристрої встановлюють у житлових приміщеннях. Ламелі виготовляються з пресованої деревини та додатково мають гіпоалергенне покриття. Дерев’яні жалюзі виконують свої функції, а також вносять в інтер’єр затишок та комфорт.

Поради щодо вибору горизонтальних жалюзі

Як Ви вже зрозуміли, покупцям пропонують сонцезахисні системи в широкому асортименті. Обираючи горизонтальні жалюзі для офісу чи для приватного будинку, звертайте увагу на колір ламелей, на механізм керування та на ширину пластин. Не поспішайте, зважте всі моменти та замовте світлозахисні пристрої, що підійдуть за всіма критеріями.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...