Хто така Катерина Шухніна? Відгуки та вся правда про курс Profit Lady

Поділитися новиною

Багато хто досі думає, що фінанси, інвестиції та критпоринок – сфери, в яких досягають успіху тільки чоловіки. Сказати, що вони не мають рації, було б відвертим лукавством: спробуйте написати в пошуковому рядку найбагатші інвестори або список топових криптотрейдерів – алгоритм видасть різні рейтинги, але в жодному з них ні в першій, ні навіть у другій двадцятці не опиниться жінки. Однак, буде величезною помилкою вважати, що дівчата взагалі нічого не заробляють. Якщо ви ставите питання: а хто така Катерина Шухніна і чи варто вчитися на її курсі, значить, уже щось чули про експертку. У свої 24 роки вона співпрацює з найбільшими криптовалютними біржами, вельми успішно торгує не тільки на власні гроші, а й має величезні суми в довірчому управлінні, а прибуток витрачає на преміальні автомобілі, елітне житло, люксовий одяг і ювелірні прикраси. Звичайно ж, реінвестує в крипту. Словом, живе собі на втіху і не втомлюється повторювати: все можливо завдяки заробітку на криптовалютах. Йому і присвячений курс Profit Lady, отримати доступ до якого можна за 500 – 1500 доларів (інколи надаються знижки, тоді ціна становить від 300 до 1000 доларів залежно від обраного пакета).

Катерина Шухніна фото

Для тих, хто не може зважитися, зібрали інформацію про Катерину та свіжі відгуки учнів. Забігаючи наперед скажемо, що кожна учасниця на власному прикладі підтверджує: нічого неможливого немає. Жінки можуть працювати віддалено – по кілька годин на день, з будь-якої точки світу, незалежно від ситуації в країні та настрою начальника. При цьому доходи вражають уже зі старту, фінансова свобода перестає бути чимось нездійсненним.

Автомобіль Катерини Шухніної фото

Автомобіль Катерини Шухніної фото

Кілька важливих фактів із біографії Катерини Шухніної

Перш ніж зважитися на купівлю будь-якого навчального продукту, потрібно вивчити його максимально докладно. На особливу увагу заслуговує особистість наставника. Це важливо не тільки щоб убезпечити себе від скама, а й щоб зрозуміти, наскільки комфортно буде вчитися під керівництвом цієї людини. Про Катерину Шухніну ми знаємо таке:

  • виросла в Донецьку, у 2014 році переїхала до Києва, де здобула дві вищі освіти у сфері фінансових ринків і біржової торгівлі;
  • цікавиться криптовалютами з 2017 року, за цей період збільшила свій капітал на 1000% і продовжує зростати;
  • має в довірчому управлінні 1,6 мільйона доларів (тобто торгує і на гроші інвесторів);
  • купила Porsche Macan GTS, Porsche Cayenne GTS для себе і BMW M2 для чоловіка та віллу на Балі – все за рахунок прибутку, отриманого на торгівлі криптовалютами;
  • стала найкращою дівчиною-криптоблогером за версією Binance і увійшла до списку «30 успішних бізнесменів до 30» журналу Forbes.

Катерина справляє враження відкритої особистості. Шухніна досить медійна – активно веде соціальні мережі, де дозовано ділиться особистим життям, розповідає про досягнення учнів, публікує аналітику та навчальний контент. В окремій Телеграм-групі є коментарі та відгуки вдячних учнів.

Фотографія Катерини Шухніної

Фотографія Катерини Шухніної

Історії учнів: що говорять про навчання учасники та яких результатів вони змогли досягти?

Усі кейси є у відкритому доступі – опубліковані в «Інстаграмі» та «Телеграмі». Вони записані або у форматі коротких роликів (Катерина розмовляє з учнями по відео), або як презентація. Посилання на акаунт випускника вказано. Тобто нічого не викликає сумнівів – перед нами реальна людина, з якою можна зв’язатися, якщо виникне бажання.

Зустріч Катерини Шухніної з учнями фото

Зустріч Катерини Шухніної з учнями фото

Ось кілька нещодавніх відгуків.

Тетяна, мама в декреті. Вийшла в плюс під час курсу

Шухніна не втомлюється повторювати: якщо вчитися старанно і регулярно виконувати домашні завдання, вартість навчання окупиться. Для тих, хто розуміється на криптовалютах, заробити 500 – 1500 доларів на місяць дуже просто. Новачкам складніше, але цілком можливо. Тетяна з восьмого потоку розповідає:

Я стежу за Катериною з 2019 року, але все не могла зважитися пройти навчання, відкладала. Пости читала, все здавалося зрозуміло і просто, але було так страшно. Коротше, не ризикувала. Потім завагітніла, подумала: «Ну все! З дитиною на руках які криптовалюти? Тепер точно не до того». І купила курс. У мене був пакет VIP, тобто індивідуальний супровід із Катериною. Сподобалося. Я могла написати в будь-який час, скільки б питань не було, на кожне отримувала відповідь. Навіть на «Штовхни мене, щоб зважилася». А ком’юніті I Trade взагалі – one love. На другому місяці навчання я заробила перші 250 доларів, а далі більше!

Світлана, працює в офісі. Відбила вартість навчання з однієї угоди

Катерина розповідає всім своїм учням про те, як у 2014-2016 роках працювала паралельно на чотирьох роботах, але грошей все одно не вистачало. Тоді вона і захотіла знайти сферу, в якій можна отримувати більший прибуток, але не приділяти цьому заняттю 24 години на добу, не залежати від настрою начальника і мати можливість працювати з будь-якої точки світу. Вибір припав на інвестування та криптовалюти. Дівчата, які приходять на Profit Lady, хочуть так само. Розповідає Світлана, закінчила навчання навесні:

Я увійшла в угоду на 50 USDT і зробила Х10, тобто відразу відбила вартість навчання. З першої спроби! Скажу правду: вчитися було не так просто, програма насичена і практики багато. Якщо вже купуєш курс, то будь добра виділити час і включитися по-максимуму. Тим більше, що вся програма побудована за принципом «раз – два – три», тобто чітко вказано, що потрібно зробити це, це і це. Ще мені дуже допомогла група підтримки на курсі. Будь-яке питання – просто пишеш у чат, і тобі обов’язково відповідають, пояснюють усе. Сподобався саме зворотний зв’язок, завжди швидко, чітко, по справі. І одногрупники хороші в мене були, всі готові один одному допомогти, якщо що.

Катерина Шухніна конференція з криптовалюти

Катерина Шухніна конференція з криптовалюти

Дмитро, підприємець. Підняв 96% на споті відразу після курсу

Попри красномовну назву курсу Profit Lady серед учнів Катерини Шухніної є й чоловіки. Так само, як і дівчата, вони цінують зрозумілий виклад матеріалу, ефективні алгоритми та якісну підтримку. Дмитро випадково побачив стрім Катерини, на якому вона розповідала про правила безпеки для тих, хто хоче працювати з криптовалютами. Учень довго не думав. Зацікавився – зареєструвався. Розповів він ось що:

Я давно поставив перед собою завдання за першої зручної можливості розібратися з криптою. Платив своєму дизайнеру в USDT, але не до кінця розумів, як це працює. Програма навчання у Каті велика, розказано і показано багато нюансів, а головне окупити можна швидко. Я почав торгувати ще під час навчання, відразу пішли пристойні, навіть досить хороші результати. Приєднався до ком’юніті I Trade, там чудові ментори! Зараз заробляю і на ф’ючах, і на споті. Друге навіть краще, зовсім інший ризик-менеджмент. Якщо про мої досягнення, то я інвестував по 100 доларів у 6 монеток і умовно забув про це. Тобто нічого не робив. Усі вони дали зростання, тож у мене +1231 долар прибутку на пасиві.

Іншим учням теж є чим пишатися. Відгуки та історії в реальному часі публікують ось тут https://www.otzovik.com.ua/shuhnina і в Телеграм-групі @Profit_Ladyy. Зверніть увагу на кількість та інтенсивність повідомлень. Одразу зрозуміло: набір великий, навчання інтенсивне, а результат є у всіх, хто старається.

Учні Катерини Шухніної із заробітку на криптовалюті

Учні Катерини Шухніної із заробітку на криптовалюті

Коли наступний потік і що буде на курсі?

Записатися на безкоштовний вебінар можна на сайті Катерини Шухніної profit-lady.com. Охочим потрібно залишити заявку після вебінару і чекати дзвінка менеджера, який розповість про навчання, допоможе вибрати тариф і відповість на питання, що цікавлять. Радимо не відкладати, місця в групі розбирають ще до старту. Уже навчається дев’ятий потік, дату запуску ювілейного десятого ось-ось оголосять.

Profit Lady – це 47 відео-уроків у записі, присвячених різним способам заробітку: без вкладень, з мінімальними інвестиціями (до 1000 доларів), зі стартовим капіталом. Ментори розповідають і показують, як заробляти на пасиві або активно, кожен учень зможе вибрати найбільш підходящий спосіб або способи, здобути навички аналізу та вибудувати свою власну стратегію. А варто лише потрапити в правильне оточення, життя змінюється.</

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...