Гадяцька лікарня отримала благодійну допомогу

Поділитися новиною

На початку вересня на базі Миргородської райвійськадміністрації відбулася онлайн – зустріч із представниками Фонду “Медична допомога Карпати – Україна” (керівник Мартіна Шойфлер) із Німеччини щодо співпраці у сфері охорони здоров’я.

А вже 20 вересня, громадська організація “Коліщата” (голова Тетяна Усик) отримала благодійну допомогу від Фонду “Медична допомога Карпати – Україна”. Про це повідомили у Миргородській РВА.

Це апарати, пристрої, прилади, меблі, антисептичні та медичні засоби, які необхідно розподілити лікарням району.

До речі, отримання цього обладнання та медзасобів стало можливим також завдяки допомозі гадяцького ТОВ “Транс – Сервіс” (директор Олексій Луць), яке безкоштовно доставило вантаж.

Сьогодні, 15 жовтня, на сторінці КНП “Гадяцька МЦЛ” повідомили, що отримали дану благодійну допомогу: апарат УЗД, апарат ЕКГ з мобільною підставкою, велоергометр.

А також стільці дитячі, милиці дитячі та дорослі, тростинки, візок інвалідний, столик дитячий, автокрісло дитяче, гамак медичний для транспортування хворого, аптечку автомобільну, матрац та інвентар для прибирання (візок та відра пластмасові) та інші медичні вироби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...