Сергіївська громада єдина верифікувала 100% вулиць, Гадяцька і Краснолуцька – навіть не починали

Delivery tracking system for e-commerce and modish online business to timely goods transportation and delivery

Поділитися новиною

Про це стало відомо за результатами наради у Полтавській ОВА з головами територіальних громад області щодо здійснення верифікації даних в Єдиному державному реєстрі адрес та реєстрі будівель і споруд у складі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Верифікація 100% об’єктів вуличної мережі (вулиць, провулків, бульварів, тощо) населених пунктів громад має бути завершена до 31 грудня 2024 року. З 1 січня 2025 розпочнеться об’єктна верифікація будівель і споруд.

Полтавщина у рейтингу областей по підключенню до реєстрів посідає 4-те місце та 10-те місце по відсотку верифікованих вулиць. Верифіковано 3122 вулиці, це 13,53%.

Сергіївська громада єдина в області, яка внесла в реєстр 100% вулиць.

На сьогодні ще 7 громад не завершили навчання та не отримали сертифікат для роботи в ЄДРА: Заводська, Коломацька, Комишнянська, Новоселівська, Пирятинська, Терешківська і Чутівська.

Не розпочали верифікацію вулиць 16 громад області: Білицька, Гадяцька, Глобинська, Краснолуцька, Ланнівська, Мартинівська, Мачухівська, Миргородська, Михайлівська, Омельницька, Опішняньська, Решетилівська, Сенчанська, Хорольська, Шишацька та Щербанівська територіальні громади.

Нагадаємо , від ефективності запровадження Єдиного державного реєстру адрес залежить:

  • отримання громадянами державних послуг (у тому числі реєстрація місця проживання);
  • оформлення соціальних виплат (пенсійні виплати, нарахування субсидій);ефективність адміністрування податків на нерухоме майно;
  • реалізація програм будівництва та відновлення будівель, проєктів інфраструктури;
  • планування містобудування та розвитку житлового фонду (надання містобудівних умов і обмежень, будівельних паспортів, реєстрація початку та завершення будівництва); реалізація права на голосування в процесі виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...