Сергіївська громада долучилася до придбання тягачів для 228 батальйону логістики

Поділитися новиною

Про це повідомили на сторінці батальйону в соцмережі.

“6 потужних тягачів для військової логістики від територіальних громад України.

Це не просто висококласні тягачі. Це вчасно доставлені бойовим бригадам снаряди, пальне та продовольство. Це оперативно евакуйована пошкоджена військова техніка. Це втримані позиції та збережені життя. Це ефективне виконання поставлених командуванням завдань.

228 окремий батальйон логістики щиро дякує всім об’єднаним територіальним громадам, що долучились до надважливої справи. Ваш внесок у боротьбу за майбутнє Батьківщини надзвичайно значущий, а Ваша довіра до військової логістики мотивує та надихає на подальші звершення. Ви є гідним прикладом патріотизму та сили єднання Українського народу. Разом ми сильні!, – йдеться у повідомленні на сторінці.

Серед 92 громад, які приєдналися і виділили кошти, ми знайшли Сергіївську громаду.

Як повідомив нам у коментарі голова громади Ігор Лідовий, із бюджету Сергіївської громади на це виділили 500 тисяч гривень.

Усі автомобілі мають нульовий пробіг, за винятком пройденої відстані для перегону. В цьому пакеті п’ять автомобілів мають силовий потенціал 540 кінських сил, ще один трохи менший в потужності – 480 “конячок”. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила пресслужба 228-го окремого батальйону логістики.

“БМ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...