У Лютенці закривають відділення Укрпошти

Поділитися новиною

«У Лютенці закривають відділення Укрпошти, яке було єдиним на кілька сіл», – з такими скаргами до редакції звернулись місцеві мешканці.

Громадяни, мʼяко кажучи, не в захваті від такого рішення, оскільки у відділенні #37353, більшість людей мали змогу сплачували за комунальні послуги та отримували різні виплати.

З приводу даної події ми поспілкувалися із начальницею відділення Укрпошти, Яною Березовською:

«Раніше у відділенні працювали чотири людини – начальник відділу, оператор і два листоноші. На початку цього літа, рішенням вищого керівництва, посаду оператора скоротили, а його обовʼязки були покладені на начальника відділу, тобто на мене. Але, на жаль, я не встигаю виконувати такий обʼєм роботи, тому прийняла рішення звільнитися.
Ми публікували оголошення про вакантну посаду, та бажаючих не знайшлося. Сьогодні мій останній робочий день.
По факту, листоноші працюватимуть, але наше відділення буде приєднане до відділення #37300 у Гадячі, тож деякі послуги тепер будуть доступні лише у місті. Якщо ж знайдеться людина, яка виявить бажання працювати на цій посаді – відділення відновить роботу».

Яна Березовська зазначила, що у Лютенській громаді лише два стаціонарних відділення Укрпошти – у Лютенці та Рашівці.


Відділення #37353 обслуговувало жителів не тільки Лютеньки, але й більшості сіл громади, й обʼєм роботи був чималий. Але у звʼязку з цими обставинами, відділення тимчасово припинить роботу, – додала посадовиця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...