Повідомлення про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання для споживачів КП «Добробут» Гадяцької міської ради

Поділитися новиною

Шановні споживачі!
На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 КП «Добробут» доводить до відома споживачів, що має намір вимушено підвищити тарифи на централізоване водопостачання для населення сіл Біленченківка, Писарівщина, Островерхівка та Осняги.

На сьогоднішній день, діють тарифи з централізованого водопостачання, для всіх категорій споживачів, які були встановлені Рішенням виконавчого комітету Гадяцької міської ради №530 від 22 жовтня 2021 року в наступних розмірах:
Централізоване водопостачання – 16,00 грн./м3
Бюджетні організації – 16,00 грн./м. куб.
Інші організації – 16,00 грн./м. куб
Споживачам без засобу обліку – 56,00 грн./одна особа
На утримання корів без засобу обліку за голову – 28,00 грн.
Забір води для с/г потреб – 50,00 грн./м. куб.
На зміну вартості окремих складових структури тарифів на централізоване водопостачання впливають чинники, які не залежать від підприємства, а саме: збільшення мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, податків, зборів, платежів, підвищення цін (тарифів) на електроенергію, реагенти, паливно-енергетичні ресурси.
Приведення тарифів на централізоване водопостачання до економічно обґрунтованого рівня є об’єктивним та необхідним заходом для належного функціонування підприємства на умовах самофінансування, забезпечення безперебійності та належної якості надання послуги з централізованого водопостачання на відповідній території.
Невідповідність діючих тарифів на послуги з водопостачаннята їх реальній собівартості тягне за собою нестачу обігових коштів, що надходять від реалізації наданих послуг.

Централізоване водопостачання проект тарифів з 01.10.2024 року:
Населення – 26,00 грн/м. куб.
Бюджетні організації – 26,00 грн./м. куб.
Інші організації – 26,00 грн./м. куб.
Споживачам без засобу обліку – 78,00 грн./одна особа
На утримання корів (ВРХ) без засобу обліку за голову – 39,00 грн.
Забір води для с/г потреб – 50,00 грн./м. куб.

Внесення зауважень та пропозицій можна протягом 7 календарних днів із дня опублікування повідомлення.
Наша адреса: с. Біленченківка, пл. Перемоги, 11. Тел. +380950573042, +380961078152.
Email: dobrobutotg@ukr.net
Прохання зазначати прізвище ім’я по батькові для реєстрації пропозицій (зауважень) та контактні дані для здійснення зворотного зв’язку. Просимо усіх споживачів розрахуватись за спожиті послуги. до введення в дію нових тарифів.
Адміністрація КП «Добробут».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...