У водоймі поблизу Вельбівки виявили тіло чоловіка

Поділитися новиною

Зниклого мешканця Великобудищанської громади поліцейські розшукували понад добу.

До відділення №1 (м. Гадяч) Миргородського райвідділу поліції, 16 вересня, надійшло повідомлення від односельців про зникнення 80-річного жителя одного із сіл Великобудищаснької громади. Вони повідомили, що чоловік 13 вересня пішов з дому та не повернувся.

Ростислав Ярошенко, начальник відділення №1 (місто Гадяч) Миргородського райвідділу поліції, зазначив:

«Отримавши повідомлення про зникнення чоловіка, на його пошуки зорієнтували особовий склад та слідчо-оперативну групу нашого підрозділу. Також залучили офіцерів Великобудищанської громади, кінологів обласного управління зі службовими собаками, а також долучилась громадськість. 17 вересня близько 10 ранку зниклого знайшли поліцейські офіцери Великобудищанської громади спільно з працівником ДСНС у водоймі поблизу села Вельбівка Миргородського району. На жаль – без ознак життя. При візуальному огляді поліцейські не виявили слідів насильницької смерті. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Гадяцького відділу Миргородської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Причини та обставини трагедії з’ясовують слідчі.

Нагадаємо, 16 вересня, односельчани розпочали пошуки Михайла Василенка, жителя села Вельбівка, 1944 року народження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...