За добу гасили шість пожеж на Гадяччині: є травмована людина

Поділитися новиною

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС у Полтавській області.

15 вересня, о 12:03 у с. Бірки, пожежа на відкритій території. Знищено суху рослинність на площі 1 га. До гасіння залучалося МПО Краснолуцької сільради.
15 вересня, о 16:06 у с. Веприк виникла пожежа комбайна, який вогнем повністю знищено. Врятовано поле сої. До гасіння залучалося одне відділення 6 ДПРЧ.
15 вересня, о 17:30 у с. Пришиб, пожежа на відкритій території. Знищено суху рослинність на площі 0,4 га. До гасіння залучалося одне відділення 6 ДПРЧ.
15 вересня, о 17:40 у с. Шевченкове, пожежа на відкритій території. Знищено суху рослинність на площі 1,5 га. До гасіння залучалося МПО Кранолуцької сільради.
15 вересня, о 17:40 у м. Гадяч, вул. Ставкова, виникла пожежа на відкритій території. Знищено суху рослинність на площі 1 га. До гасіння залучалося одне відділення 6 ДПРЧ.
15 вересня, о 22:11 у с. Чернече, по вул. Лесі Українки, виникла пожежа житлового будинку. Травмовано 1 людину. Даний житловий будинок вогнем знищено. Вогнеборцям вдалося врятувати поряд розташовану господарчу споруду. До гасіння залучалося одне відділення 6 ДПРЧ, Петрівко-Роменська МПО. ГДЗС: 1 ланка (3 чол., 30 хв).

Фото ілюстративні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...