ФОП із Гадяча розробить проєктну документацію утеплення будівлі ДСНС за понад мільйон

Поділитися новиною

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області, без тендера, 9 серпня замовило у ФОП із Гадяча, розроблення проєктно-кошторисної документації об’єкта «Капітальний ремонт громадського будинку адміністративно-побутової будівлі ГУ ДСНС України у Полтавській області» за 1 млн 228 тис. грн.

Тобто мова йде не про сам ремонт, а лише про його розрахунок, пише МедіаДоказ.

Управління не опублікувало технічне завдання та договір, тому умови вартісного проєкту капремонту невідомі. Але судячи з назви об’єкту, проєктний кошторис передбачатиме зовнішнє утеплення стін будівлі, ремонт споруди подвійного призначення та частини покрівлі, проведення заходів з покращення інклюзивності.

Документацію мають розробити до 20 грудня поточного року.

Договір укладений із ФОП Стекольщикова Олена Анатоліївна, яка зареєструвала підприємницьку діяльність на початку 2018 року у Гадячі. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель.

Із 2018 року підприємниця натендерила 181 угоду на суму 20,97 млн грн. Усього вона взяла участь у 197 закупівлях, з яких неконкурентними стали 180. Найбільш вартісні бюджетні замовлення Олена Стекольщикова отримала від нинішнього замовника та інших управлінь ДСНС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...