Донька полеглого Захисника із Веприка просить присвоїти татові звання “Герой України” посмертно

Поділитися новиною

Відповідну петицію розмістила 13 вересня на офіційному інтернет-представництві Президента України Ельвіра Галушко, донька полеглого Захисника Сергія Галушко із с. Веприк, який загинув 9 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання на Харківщині.

“Просимо Вас присвоїти моєму татові заслужене і почесне звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ «ПОСМЕРТНО», хороброму захиснику нашої Батьківщини, старшому водію-гранатометнику 2 мінометного взводу 2 мінометної батареї 2 механізованого батальйону військової частини А4053, солдату ГАЛУШКО СЕРГІЮ МИХАЙЛОВИЧУ, 05.02.1985 року народження.

14 липня 2022 року був призваний на військову службу і приступив до виконання службових обов’язків. Військову підготовку проходив у м. Києві. Після цього був направлений у зону бойових дій у Слов’янськ Донецької області.

Сергій хоробро боронив державу заради своєї сім’ї, народу та майбутнього України. До останнього подиху був вірним своїм побратимам та державі. Перебуваючи завжди у зоні активних бойових дій, він ніколи не скаржився, що йому важко, навпаки старався підтримувати усіх, переконуючи, що все буде добре. Хто його знав, говорять, що такі як він – зустрічаються вкрай рідко. Завжди був усміхненим, товариським, мужнім, хоробрим, хазяйновитим, був вірним другом, опорою, підтримкою та взірцем для багатьох людей.

Я пишаюсь своїм татом, а рідні та близькі своїм Героєм. Він все віддав за нас із вами, за вільну Україну та мир, віддав найцінніше – своє життя, маючи ще стільки планів та нездійснених мрій.

Просимо усіх небайдужих підписати петицію – це чи не єдине, що ми можемо зробити для воїна, який до останнього подиху боронив нашу державу.

Посилання на петицію тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...