Київський Палац Спорту: цікаві факти

Поділитися новиною

Однією з головних концертних площадок України по праву є Палац спорту, афіша котрого завжди майоріла різними заходами спортивного чи культурно-масового характеру. Сьогодні це також важливий культурний та спортивний об’єкт України, який об’єднує людей та дарує безліч позитивних емоцій.

Що треба знати про Палац Спорту вам? Які події тут можуть відбуватися? Про це та інше поговоримо саме зараз.

Палац Спорту в Києві: що варто про нього знати саме вам

Палац Спорту в нашій столиці – це цілком заслужено найкращий майданчик столиці, де можуть проводитися різноманітні заходи спортивного, музичного, розважального чи будь-якого іншого масового характеру. Кожен мешканець столиці знає, чим для країни є Палац Спорту та без проблем розкаже про цю споруду. Загалом про саму споруду слід відзначити наступне:

  • Відкриття споруди Палац Спорту відбулося 9 грудня 1960 року. Наразі споруді більше 60 років,і тому було кілька реставрацій, які допомагають зберігати естетику будівлі. Значна реконструкція відбулася 1980-81 рр., тоді було добудовано багато технічних приміщень.
  • Зала арени розрахована на величезне число глядачів – орієнтовно 6 – 7,5 тысяч. Точні розміри сцени на цій арені складають 42х15 метрів. За потреби на спортивному полі може бути організована додаткова зона для розміщення глядачів з цілком комфортними сидіннями.
  • Вся площа арени Палацу Спорту обладнана системою клімат-контролю, тому навіть під час багатолюдних заходів, коли ніде яблуку впасти, кожен відвідувач буде відчувати себе цілком комфортно (не буде ні жарко, ні холодно).
  • Навколо і в самому Палаці Спорту є вся необхідна інфраструктура – паркінг, зони відпочинку, ресторани тощо. Відвідувачі точно будуть почувати себе добре.

Також варто зазначити, що локація розміщення Палацу Спорту дуже вдала та зручна. Щоб добратися до місця призначення, вам треба запам’ятати лише одну назву – станція метро «Палац Спорту». Сама споруда знаходиться всього за 5 хвилин шляху від виходу з метро.

Цікавий факт про Палац Спорту в Києві – цієї споруди могло б й не бути в столиці. Справа в тому, що ще до затвердження проекту, будівля мала знаходитись не там, де вона зараз. А ще були чисто бюрократичні проблеми, які щоразу відкладали початок будівництва, а пізніше відкриття споруди. Старожили столиці також пам’ятають, що Палац Спорту кілька разів закривали на невизначений термін, але то було в минулому і сьогодні кожен бажаючий може відвідати споруду.

Де та як купити квитки на концерт?

Сьогодні зовсім не обов’язково кудись йти, щоб придбати квитки на концерт чи будь-який інший культурно-розважальний захід. Зараз ми можемо просто увійти на сайт та за кілька кліків мати квиток.

Зручним та вигідним онлайн-сервісом є сайт Ticketsbox.com. Тут ви можете замовити квиток на концерт, спектакль чи інший захід культурно-розважального характеру. У тому числі ви можете придбати квитки на події, які проводяться в Палаці Спорту. Для цього вам треба обрати однойменний майданчик та обрати подію, а в кінці просто оплатити квиток – все просто, швидко та вигідно.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...