Сесія Гадяцької міської ради: кошти на автобус та заблоковані рахунки КП «Гадяч-житло»

Поділитися новиною

Засідання 52 позачергової сесії Гадяцької міської ради,відбулося сьогодні, 13 серпня. Присутніми були 16 депутати із 26 обраних. У порядку денному розглянули 7 питань.

Зміни до бюджету:

95 тис. грн – заходи з мобілізаційної підготовки (надсилання повісток про виклик засобами поштового звʼязку). Кошти із програми «Територіальна оборона»;

200 тис. грн – фінансова допомога КП «Гадяч-житло»(для забезпечення збору, вивезення сміття та відходів). Кошти перенесли із програми «Безпечна громада».

1 млн. 700 тис. грн – субвенція обласному бюджету на придбання шкільного автобуса для Біленченківської філії Гадяцького опорного ліцею ім. Лесі Українки. Кошти перенесені із Комплексної програми розвитку освітньої галузі Гадяцької громади (по дошкільних закладах 852тис. 500 грн – продукти харчування та по закладах загальної середньої освіти 847 тис. 500 грн – харчування та оплата природного газу).

«Гадяч-житлу» заблокували рахунки

Щодо фінансової допомоги КП «Гадяч-житло», кошти знадобилися у зв’язку із арештом рахунків підприємства. Це пов’язано із судовим процесом, який триває із 2021 року.

Директор підприємства Віталій Узнадзев пояснив нам у коментарі:

«Трактор підприємства потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, неподалік заводу «ГАДЯЧСИР». Судовий процес тривав три роки і наразі ми програли апеляційний суд. На основі цього було подання щодо заблокування рахунків. Тепер ми не можемо закуповувати паливно-мастильні матеріали та енергоносії».

Детальніше дивіться на нашому Ютуб-каналі.

Анжела Замотаєва

LIVE OFFLINE
track image
Loading...