Якісні та доступні: добірка середньобюджетних смартфонів

Поділитися новиною

Асортимент мобільних телефонів стабільно розширюється, щоби задовольнити потреби всіх покупців: вибагливих і не дуже. Хтось вибирає для себе виключно преміальні моделі, із найновішими функціями та можливостями. Інші надають перевагу недорогим, але зручним пристроям.

Не можна сказати, що якась зі сторін має більше рації, адже питання індивідуальне й все залежить від індивідуальних потреб користувача. До того ж, сучасний ринок дає змогу купити відносно недорогий смартфон, який задовільнить потреби користувача. Розглянемо моделі, які приваблюють доступною ціною та відмінною якістю.

iPhone 11

Модель 2019 року не втрачає своєї актуальності, проте ціна на неї суттєво знизилася, і смартфон став дійсно доступним. Ключові переваги:

  • дисплей Liquid Retina HD 6,1 дюйма;
  • потужний чіп Apple A13 Bionic;
  • захист від вологи та пилу IP68;
  • хороша камера, великий вибір налаштувань для різних типів зйомки;
  • ємність акумулятора 3110 мА·г.

Основний сенсор iPhone 11 дає змогу робити знімки, які за якістю не поступаються фотографіям, зробленим на професійний фотоапарат. Тож якщо для вас важлива якість камери, сміливо віддавайте перевагу саме цій моделі. Купити гаджети бренду Apple вигідно та безпечно можна на сайті магазину Цитрус https://www.ctrs.com.ua/brands/apple/.

Samsung Galaxy A25 5G

Ціна моделі всього 300 доларів. До того ж вона йде вдалим поєднанням потужності та функціональних можливостей. Головні характеристики:

  • високоякісний дисплей Super AMOLED A25 із частотою оновлення 120 Гц, 6,5 дюймів;
  • процесор Exynos 1280, потужності якого достатньо не тільки для здійснення всіх повсякденних завдань, але й для запуску середніх за вимогливістю ігор;
  • 6 Гб оперативної памяті;
  • підтримка 5G.

Galaxy A25 5G — це дійсно хороший вибір для людей, які не готові платити за телефон багато, проте хочуть отримати потужний та витривалий гаджет. 

Galaxy A15 5G

Досить передбачувано в добірку потрапляє ще один смартфон бренду Самсунг, який випускає не тільки преміальні флагмани, а й доступні за ціною моделі пристойної якості. OLED-дисплей 6,5 дюймів із частотою оновлення 90 Гц вражає яскравістю та реалістичністю передавання кольорів. 

Обсяг оперативної пам’яті становить 8 Гб, внутрішнє сховище — 256 Гб. Акумулятор ємністю 5000 мА·г забезпечує повноцінний день активної роботи пристрою. 

Додатково можна відмітити дизайн корпусу. Задня кришка виконана з якісного полікарбонату, який візуально схожий на дороге скло. Через це телефон без чохла виглядає досить елітно.

OnePlus Nord N30 5G

Найдешевша модель із добірки — її ціна становить усього 170 доларів. Процесор Snapdragon 695 5G у поєднанні із пам’яттю 8/128 Гб, забезпечує високу швидкість оброблення завдань та якісний і стабільний бездротовий зв’язок.

Дисплей теж радує своїми параметрами: 6,7 дюймів, 120 Гц, відмінна передача кольорів. Підтримка опції швидкого заряджання (50 Вт) дає змогу оперативно поповнити запас енергії акумулятора та продовжити використання смартфона.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...