Чому варто обирати сукню білого кольору?

Поділитися новиною

З настанням першого спекотного дня кожна жінка замислюється про оновлення свого гардероба. Особливо це стосується весною та влітку, адже варто перетворити повсякденні джинси в красиве повітряне біле плаття. Плаття такого кольору, безумовно, є одним з найсильніших модних трендів теплого сезону. Білий колір прекрасно відбиває сонячне світло, тому робить колір обличчя яскравішим і робить його володарку неймовірно гарною та вишуканою.

Вибір білої сукні

Вибір предмета гардероба, наприклад такої як біла сукня, – відповідальний і важливий процес. Якщо ви не хочете шкодувати про своє рішення, вам слід врахувати певні особливості:

  1. Призначення. Існує безліч варіантів для зустрічей: весілля, вечірки, на кожен день або на пляжі, на прогулянку з друзями тощо. Ви залишитеся задоволені своїм вибором. Також не забувайте про базовий стиль (класичний, повсякденний або бохо).
  2. Вибирайте сезон. Влітку, восени і взимку, потрібно вибирати різні моделі так, щоб вам було максимально комфортно в будь-яку погоду. Якщо більш детально розібратися використовуваних матеріалів, то це може бути шовк, льон, бавовна, трикотаж та багато інших тканин.
  3. Правильний розмір. Якщо ви хочете купити біле плаття за розміром, то уважно дивіться на розмірну сітку (якщо це онлайн замовлення) або приміряйте (якщо це офлайн), щоб ви надалі не шкодували про свій вибір.
  4. Особливості фасону. Це може бути приталена модель або модель оверсайз, може бути розріз або відкрите плече/спина. Також варто пам’ятати про різну довжину.
  5. Дизайн. Найчастіше вибирають біле плаття тільки один базовий відтінок. Також ніхто не перестає звертати увагу на моделі, в яких присутні відразу кілька кольорів. Білий буде базовим, а інші тільки доповнюють його. Крім того, тут можуть бути присутніми і інші декоративні елементи (ажурні вставки, блискітки тощо) – все це додає образу унікальності та вишуканості.

Яке взуття надіти з білою сукнею?

Перш ніж перейти до важливих деталей, таких як колір взуття, треба почати з основ. Найголовніше – це можливість і ситуація, в якій ми одягаємо біле плаття: на роботу, на вечірку або, можливо, на офіційну зустріч або захід – все це слід брати до уваги. Звичайно, якщо фасон сукні універсальний, і в залежності від аксесуарів, ви можете надати повсякденний або святковий характер.

Може мова йде про стиль кежуал, в якому головну роль відіграють білі лляні або бавовняні сукні. У такому вбранні ви з легкістю підете в офіс, магазин, на побачення, прогулянку або неформальну зустріч. Взуття до такої білої сукні можна підбирати в залежності від настрою і, звичайно ж, погоди. Це можуть бути босоніжки на підборах, жіночі кеди, снікерси, жіночі мокасини або туфлі на танкетці. Для більш офіційних випадків найкраще підійдуть класичні човники або босоніжки на високих підборах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...