Понад 440 тисяч гривень виділили із бюджету Гадяцької громади на допомогу військовим із початку року

Поділитися новиною

За І півріччя, 90 військових та членів їх сімей з Гадяцької громади отримали понад 446 тисяч гривень матеріальної допомоги, повідомили на сторінці Гадяцької міської ради.

Згідно затвердженої Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської територіальної громади «Турбота» на 2023-2027 роки захисникам та захисницям України, пораненим бійцям на лікування, членам сімей полеглих воїнів Гадяцької громади виплачують грошову допомогу в розмірі 5000 гривень.

Така грошова допомога членам сімей загиблих захисників нашої громади надається не одноразово, а щорічно. А у разі неодноразового поранення – на кожне лікування військовослужбовця.

Також, 225 дітей військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням: 143 дитини у школах та 82 – у дошкільних навчальних закладах громади.

Захисники і захисниці, які не мали можливості отримати виплати, можуть отримати матеріальну допомогу цьогоріч.
Військові, які ще не отримали матеріальну допомогу, або їхні рідні можуть звернутися по виплати у відділ організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради (кабінет № 6) м.Гадяч, вул. Лесі Українки, 2, або у старостинські округи: Сарський та Біленченківський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...