Працівники та батьки вихованців ЗДО №6 «Сонечко» просять призупинити процес ліквідації закладу. Відомі результати громадського обговорення

Поділитися новиною

Нагадаємо, через демографічну кризу в Гадячі вирішили ліквідувати дитсадок “Сонечко”. Оголошення про проведення громадського обговорення щодо припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради оприлюднили на сайті громади 1 червня.

Сьогодні , на сайті Гадяцької міської ради оприлюднили результати громадського обговорення.

Громадське обговорення проходило з 1 по 30 червня 2024 року  за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області.

Працівники та батьки вихованців ЗДО №6 «Сонечко» надіслали колективне звернення про призупинення процесу ліквідації закладу освіти. Це звернення буде доведено до відома депутатів на засіданні сесії Гадяцької міської ради для врахування при прийнятті рішення про припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області.

У той же час, за результатами громадського обговорення відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради все одно пропонує винести проект рішення про припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти №6 «Сонечко» на розгляд сесії Гадяцької міської ради  відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...