Як визначитися з кількістю сумок в гардеробі?

Поділитися новиною

Завдяки сумкам дівчата не лише підкреслюють вроду та демонструють власне бачення моди, а й експериментують з образами. Досить змінити модель через плече на клатч, аби стати більш жіночною та елегантною, а варіація з блискучими елементами чи принтами дозволить відобразити яскраву особистість. А скільки взагалі аксесуарів потрібно сучасній дівчині, аби бути готовою до будь-якої події? На це питання важко дати однозначну відповідь, але є декілька важливих моментів, які варто враховувати.

Мінімум, який має бути в гардеробі кожної

За формою, стилем, кольором, матеріалом та розмірами жіночі сумки бувають різноманітними, тому іноді важко зрозуміти, що саме купувати. Зважати, без сумнівів, потрібно на фінансові можливості, але наразі є чимало магазинів з демократичною ціновою політикою та розпродажами, тому цей критерій не є надважливим. Інша справа те, яка кількість аксесуарів вам дійсно знадобиться. Наразі світ відходить від надмірного споживання речей. тому варто тримати в гардеробі те, чим ви користуєтеся. До базового переліку входять:

  • повсякденна сумка, з якою ви будете ходити на роботу та на прогулянки – добре, коли їх буде дві (для теплої та холодної пори року). Яку саме модель обрати (месенджер, крос боді тощо) варто обирати зважаючи на особисті вподобання та стиль життя, адже хтось весь день сидить в офісі, а іншим потрібно подорожувати містом;
  • клатч або щось схоже – він потрібен для доповнення вечірніх нарядів;
  • рюкзак для мандрівок, де буде достатньо місця не лише для речей, а й для ноутбука та зарядки (тоді не потрібно буде додатково купувати чохол для комп’ютера);
  • валіза, якщо часто подорожуєте та берете з собою багато одягу та аксесуарів.

Додатково є сенс придбати пляжну сумку, аби навіть коло басейну та на морі виглядати стильно і не турбуватися про збереження цінних речей.

Як часто потрібно міняти аксесуари?

Немає чітко встановленої періодичності для оновлення гардеробу, і це стосується не лише аксесуарів, але й одягу. Авжеж, якщо помітні ознаки зношування (подряпини, потертості) чи є пошкодження фурнітури, які неможливо усунути, тоді шукати заміну потрібно одразу. Також не потрібно тримати в гардеробі аксесуари непідходящого кольору, адже тоді ви не зможете їх комбінувати – краще їх позбутися та купити сумки, що відповідають одягу. Не варто забувати і про незапланований шопінг – яка ж дівчина відмовиться від нової сумочки, яку пропонує придбати коханий?! Головне – обирати з розумом.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...