Топ-бренди пуловерів для жінок: огляд нових колекцій у Betega

Поділитися новиною

Майже кожна дівчина та жінка слідкують за основними тенденціями в модній індустрії. Сучасний брендовий одяг дозволяє кожній створювати неперевершені образи як на кожен день, так і на особливі випадки. Модельєри дають безліч ідей для того, щоб наслідуючи модні акценти, не втрачати індивідуальність та власний стиль.

Особливості стильного пуловеру

Велика кількість светрів з різноманітною фурнітурою або без неї дає можливість комбінувати дану річ з різним одягом – спідницею, класичними брюками чи модними джинсами. Магазин пропонує широкий асортимент пуловерів https://betega.com.ua/zhinochi-pulovery/, які носяться в теплу чи холодну пору року. Особливості пуловерів: виготовлення з пряжі, адже трикотажні варіанти зустрічаються вкрай рідко; пуловер повністю позбавлений будь-якої фурнітури – блискавок, ґудзиків чи комірців; вироби можуть бути однотонними, прикрашеними різними варіантами узорів в’язки.

Фасони такого типу светрів можуть значно відрізнятися, а тому ідеально підбираються під будь-який тип фігури. Найчастіше купуються моделі оверсайз, але приталені та подовжені вироби також користуються великою популярністю. Велика кількість жінок полюбляє такий одяг через змогу підкреслювати тонку талію в холодну пору року або ж приховувати наявність животику завдяки широким моделям пуловерів.

Цікавим є те, що дана річ гардеробу спочатку вважалася чоловічим предметом. Але завдяки Коко Шанель, пуловер досить швидко перекочував у жіночу шафу і користується попитом на сьогоднішній день. Його вдало комбінують як молоді дівчата, так і дорослі жінки, адже пуловер є універсальним предметом гардеробу.

Правила носіння пуловерів

В шафі кожної представниці прекрасної статі має обов’язково бути декілька пуловерів. Існує велика кількість хитрощів, завдяки яким навіть з одним светром можна створити безліч луків на щодень.

Комбінування з довгою сорочкою візуально видовжить фігуру та створить модний вигляд (важливо щоб з-під пуловеру виглядав комір, рукав та низ сорочки).

Завдяки поясу будь-якої ширини можна урізноманітнити образ на кожен день, причому ремінь можна підбирати як в тон светру, так і створювати яскраві контрасти.

Джинсова сорочка в поєднанні з пуловером виглядатиме доречно в будь-якій ситуації – в робочій атмосфері, на побаченні або прогулянці по місту.

Пуловер з підкачаними рукавами створить лук, який надасть власниці вигляду вільної та незалежної особистості.

Використання пуловеру як накидки на плечі можна робити лише з виробами тонкої пряжі, оскільки товста нитка зробить таку накидку важкою на громіздкою.

Пуловер в поєднанні з шовковою сукнею виглядає напрочуд романтично та ніжно, тому такі комбінування доречні на особливі випадки.

Стильний светр з поясною сумкою дозволяє створити практичний образ, коли не потрібно навантажувати руки.

Пуловер с шовковим шарфиком або хусточкою надає власниці витонченої ніжності, легкості та елегантності.

Сьогодні така деталь гардеробу не є чимось нудним, адже вдале комбінування з безліччю речей та аксесуарів створює стильні луки на роботу, побачення чи зустріч з друзями. Не варто боятися експериментувати, адже Betega надає можливість вибору одягу, який гармонійно комбінується між собою.

Варіанти пуловерів від Betega

Інтернет магазин пропонує велике різноманіття пуловерів спортивного, повсякденного та ділового стилів. Кожен виріб додатково комбінується з аксесуарами, які підкреслюють індивідуальність власниці, особливий стиль. З огляду на попит, можна зробити висновки, що найбільшою популярністю користуються наступні види пуловерів:

  • з великою в’язкою: виріб підкреслює тендітність дівчини (жінки), а різноманітні візерунки роблять светр оригінальним, особливим;
  • ажурні вставки та мереживо знаходяться на піку своєї популярності, адже такі речі можуть носити абсолютно всі представниці жіночої статі незалежно від пори року;
  • пуловер з фасоном реглан знаходиться в тренді довгий час, адже дозволяє виділити жіночі принади різноманітними вирізами, створюючи сексуальні образи.

Портал інтернет магазину Betega окрім пуловерів пропонує велику кількість іншого одягу, який спроможний легко створити ідеальні луки на всі випадки життя. Висока якість виробів та доступна вартість для всіх категорій населення зробили портал надзвичайно популярним серед всіх вікових категорій жінок. Незалежно від того, який стиль дівчина наслідує, вона з легкістю знайде будь-яке доповнення до спортивного чи романтичного образу.

Жіночий одяг від відомих брендів дозволяє легко та швидко знаходити саме ту річ, яка доповнить особистий гардероб та завдяки високоякісним матеріалам довго буде радувати свою власницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...