Учасників волонтерської групи “Тепло душі” відзначили із нагоди Дня батька

Поділитися новиною

Вручення нагород відбулося під час благодійного концерту з нагоди Дня батька «Надійна опора родинного кола», що відбувся 14 червня, в кіноконцертному залі «Дружба».

Починаючи з 2019 року, в Україні офіційно відзначають День батька в третю неділю червня. Це свято запроваджено на честь всіх татусів.

Щоб подякувати за активну життєву та громадську позицію, надання всебічної допомоги українським військовим Подяками виконавчого комітету Гадяцької міської ради нагородили учасників волонтерської групи «Тепло душі» Сергія Шевчука, Антона Саєнка, Дмитра Приступу, Віктора Білоцерківця, Ігоря Жуківця, Дмитра Віскрівця та Сергія Яременка.

Пісенними та хореографічними композиціями привітали всіх, хто носить горде звання Батька. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників і захисниць, полеглих за Україну, а також усіх безневинних жертв агресії російської держави-терориста.

У ході благодійного заходу вдалося зібрати понад 3 тисячі гривень. Благодійні внески будуть спрямовані на придбання авто для наших земляків-військовослужбовців, які на передових фронтових рубежах боронять нас від російського агресора.

За повідомленням із сторінки міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...